Arkanđeo Haniel

horoscope guru

Arkanđeo Haniel

Arkanđeo Haniel ime mu znači »milost Božja«. Pozovite ovog anđela kad god u životu poželite malo milosti i svega što milost prati (mir, spokoj, užitak druženja s prijateljima, ljepotu, sklad i slično).

Možete uz to zatražiti i pomoć prije određenog događaja, kad poželite biti utjelovljenje ljupkosti, poput neke važne prezentacije, razgovora za posao ili prigo dom prvog ljubavnog sastanka. Pod zaštitom Haniela možemo u svaki poduhvat. Ako imamo neke zamisli, slobodno se možemo upustiti u realizaciju.

Arhanđel Haniel je Božica nalik anđelu milosti i ženstvenoj duhovnosti ( kao što su intuicija i vidovitost ) . Kada trebate veću jasnoću u povezivanju s anđelima onda ćete pozvati Arhanđela Haniel.
Arkanđeo Haniel uglavnom pomaže kod emocionalnih problema. Podsjeća vas na to koliko vrijedite, potiče da procvjetate i iskoristite svoj puni potencijal. Prizivamo ga kada trebamo potporu ili savjet vezan uz posao i ljubav.
Anđeo prihvaćanja koji je izuzetnom osjetljivošću sposoban za sitne, čudesne pomoći. Ako je on vaš anđeo pomoćnik, vidio je u vama sposobnost da osjetite promjenu vibracija u svemiru. Bilo kakvo raspoloženje kao i svaki ritam života lako doživljavate i možete uz pomoć Haniela utjecati na svoju okolinu. Ako je uspješna anđeoska komunikacija s Hanielom, to je isto kao da ste uzeli lijek koji brzo djeluje i duša kao da će vam poletjeti.
Anđeoska poruka koju vam šapuće na uho: Tvoje osjetilo je blagoslov, a ne prokletstvo i doživljavaj to tako!

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)