Arkanđeo Fanuel

horoscope guru

 

Arkanđel Fanuel

Arkanđeo Fanuel, znači „Božje lice“. On je anđeo pokajanja i nade. On ohrabruje ljude da se pokaju od svojih grijeha i potaknu vječne odnose s Bogom, koji im mogu pružiti nadu kako im je potrebno prevladati krivnju i žaljenje.

Fanuel se smatra vođom grupe bezbožnih anđela – anđela koji čuvaju Božje prijestolje na nebu. Budući da je Fanuel također tradicionalno arkanđel egzorcizma, drevni su Židovi učinili Fanuela amuletima da ga koriste kada ga zazivaju od zlih duhova. Kršćanska tradicija kaže da će Fanuel boriti protiv Antikrista (Belial, demon laži) za vrijeme Armagedonove bitke i osvojiti pobjedu kroz moć Isusa Krista. Etiopljanski kršćani slave Fanuel posvetivši mu godišnji sveti dan. Arkanđeo Fanuel je anđeo zlatne svjetlosti i nade.

Kad krenemo u potragu za anđelima, na velikom smo putovanju. Kojem god izvoru se obratimo – biblijskom, književnom ili likovnom – anđeli su prisutni od pamtivijeka. Bilo da su obdareni krilima, aureolama ili harfama, anđelima uvijek pripisujemo iscjeliteljske, tješiteljske i zaštitničke osobine. Preživjeli su kroz povijest vremena zato da nam kažu vrlo jasnu istinu: da su puni ljubavi i stvarni i dolaze od Boga koji će uvijek paziti na nas.

Anđeli su stvarna bića, stvorena i poslana od Boga da pomažu čovječanstvu i djeluju kao posrednici između nas i One strane. Anđeli su istinski Božji glasnici.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)