Arkanđeo Binael

horoscope guru

Arkanđeo Binael

Arkanđeo Binael je organizator svemira u dvostrukoj vrijednosti pojma: naređuje i stavlja u red. Preobražava kozmičku energiju, u zakonima koji dopuštaju  i to, dakle, omogućuju ljudima, prije svega otkrivanje zakona u materiji, da bi mogli naknadno usvojiti liniju ponašanja, u skladu s istim.

Osim što  Arkanđeo Binael , predstavlja i diktirati zakone, nekad nam on ukazuje na to kako  moramo djelovati, smjer kojim treba nastaviti, težinu, mjeru, proporcije svake stvari.
Arkanđeo Binael utemeljuje zakon, na njemu  je da dopustiti  da razumijemo djelovanje kozmičkog putovanja. Binael  zahtijeva proučavanje razmišljanja: naš stvarni život je kako slijedi. Arkanđeo Binael ne određuje naša buduća pravila života, nego ispravljanje pogreške koje su u  našoj ljudskoj prirodi. Binael  je otac svih materijalnih kreacija, svih solidifikacija, svih kozmičkih (makro ili mikrokoskozmičnih) kristalizacija.
Arkanđeo Binael dodjeljuje muškarcima i ženama prostor – sudbinu, gdje se njihove drame života žive. Kada je  to prekršeno, ovaj Arkanđeo može nam olakšati povratak Zakonu.  On je zborovođa Prijestolja. On je čuvar planeta i Božanske pravde.

Iako su anđeli cijelo vrijeme uz nas, naša pomalo ograničena čula i buka vanjskog svijeta mogu smetati u komunikaciji. Najbolje ih možemo čuti i osjetiti u tišini i meditaciji. Anđeli su posrednici između Boga i ljudi, odnosno božanski glasnici što njihovo ime i govori – grč. angelos znači glasnik. Anđeli su raspoređeni su u devet anđeoskih zborova, po osam Anđela u svakom zboru i devet zborovođa.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)