Arkanđeo Barakiel

horoscope guru

Arkanđeo Barakiel

Arkanđeo Barakiel kao anđeo ostvarenja donosi uspjeh i priznanje u svim našim pothvatima i poslovima, u svemu u što ulažemo trud, a nije na štetu drugom ljudskom biću.

Ako vam u svakodnevici opterećenoj brigama nedostaje smijeha, pozovite moćnog BarakielaArkanđeo Barakiel  ima sjajan smisao za humor te nas potiče na smijeh i nadahnjuje radošću. Uz njegovu ćete pomoć svijet gledati iz pozitivne perspektive te ćete istinski iskusiti sreću.

Potječe od hebrejskog što znači ‘Blagoslov Božji’; jedan je iz skupine od sedam arkanđela iz povijesnih kršćanskih vjerovanja. Smatra se anđelom groma i poglavar je anđela čuvara. U trećoj Enohovoj knjizi opisan je kao jedan od knezova anđela kojemu služi mirijada od 496.000 anđela. Smatra se jednim od četiriju vladajućih serafina, knezom drugoga neba i reda ispovjednika. U Salomonovu Lemegetonu opisan je kao jedan od glavnih anđela prvog i četvrtog kora. U ikonografiji Barakiel se ponekad prikazuje s ružom na prsima ili s laticama ruže na odjeći, pogotovo na plaštu. U Rimokatoličkoj Crkvi Arkanđeo Barakiel se najčešće prikazuje s košaricom kruha.

On kaže: Ja sam Barakiel, arkanđeo i svećenik. Donosim Božji blagoslov i Božji blagoslov čuvam u dušama. Borim se protiv lijenosti. Bog neprekidno blagoslivlja svaku dušu i svako stvorenje. Taj blagoslov rađa snagu koja iscjeljuje. Nažalost, čovjek je često sklon da rasprši silu Božjega blagoslova. Ne može shvatiti koliko je on važan i moćan. Tako ga ponekad i vrlo glupo rasprši, ne razmišljajući što je dobio i ne nastojeći da to oplodi, poput nadarenosti koja se nikada ne upotrijebi.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)