Arkanđeo Ariel

horoscope guru

Arkanđeo Ariel

 

 

Arkanđeo Ariel  je iscjeljujući anđeo koji blisko surađuje sa Arkanđelom Rafaelom, naročito kada je u pitanju iscijeljenje ptica, riba i drugih životinja. Smatra se predvodnikom anđela koji su zaduženi za red u fizičkom svijetu, za nadgledanje sunca, zvijezda, mjeseca, kao i planeta, uključujući Zemlju. Iz ovog razloga, Ariel je tijesno povezana sa pitanjem ekologije.

Kada pozvati Arkanđela Ariela? Ako se osjećate pozvanim da radite na zaštiti zemlje, u okviru ekologije mora, oceana, kvaliteta zraka ili životinja, Ariel vam može pomoći da  i zaštite životne sredine.

Kao anđeo naših prirodnih resursa, Ariel obezbjeđuje adekvatan tretman kako ljudi tako i životinja, kao dio svoje misije. Ona pomaže da imamo dovoljno zdrave hrane, čiste vode, odgovarajući smještaj i sve druge neophodnosti.  Ako ste oduvijek željeli da se povežete sa vilama ili drugim sličnim bićima, tražite vođstvo od Ariela. On će vam pomoći da se krećete kroz prirodu i da upoznajete bića koja borave u parkovima, baštama, u cvijeću, drveću u vodi. Ariel pomaže i pri iscijeljenju domaćih i divljih sisara, ptica i riba.

Ariel vam može pomoći da sa lakoćom komunicirate sa prirodom i da se osjećate sigurno pri tome. On je divan i pomaže u situacijama kao što su pješačenje, planinarenje, kampovanje i slično. Ariel će vam pokazati i nefizičku stranu prirode ako to zatražite.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)