Arkanđeo Anael

horoscope guru

Arkanđeo Anael

Arkanđeo Anael vezan za Venerinu sferu On je inspirator umjetnika, onaj koji čini najglasovitijim muškarcima zvukove sfera kako bi se izrazili u obliku glazbe da ih se sluš..

Glazba, boja, ljepota, sklad i dobrodušnost bit će sredstvo kojim će se čovječanstvo razvijati u narednim stoljećima. Na isti su način utjecali na umjetnost i ljepotu, prije svega boju i sve što je povezano s njim. Utjecaj koji Arkanđeo Anael vrši kroz svoje anđele, je veći i veći tijekom godina,  te budi u srcu ljudi osjećaj blagoslova. Arkanđeo Anael, anđeo zlatne svjetlosti i strasti. Petak je dan arkanđela Anaela, anđela ljubavi. Oni koji žele usaditi ljubav u nečije srce, trebaju se obratiti Anaelu, koji posebno štiti one koji vole druge kao same sebe.
Arkanđeo ljubavi; njega molimo za pomoć pri otvaranju srca, on će nam ga ispuniti bezuvjetnom ljubavlju.

Arkanđele treba pozivati u skladu sa onim što im je najprirodnije obavljati. “Stoga, ovisno o trenutku u kojem se upravo nalazimo, pozvat ćemo u pomoć arkanđela najbližeg onome što nam je rješiti. I, uvijek ćemo se, nakon pozivanja zahvaliti. Ne radi se o poniznosti, radi se o zahvalnosti, toj moćnoj sili uvećavanja dobra.” Anđeli nas paze bezgraničnom ljubavlju i brigom, te su nam u svakom trenutku na raspolaganju.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)