Anđeli ipak postoje!

horoscope guru

anđeli

Godina 1985. u sovjetskoj svemirskoj stanici “Saljut 7” koja je lebdjela iznad Zemlje već 155. dan boravila je šestočlana ekipa: Leonid Kizim, Oleg Atkov, Vladimir Solovjev, Svetlana Saviskaja, Igor Volk i Vladimir Džanibekov. Posada je obavljala uobičajene svakodnevne poslove, laboratorijske eksperimente, osmatrali okolinu letjelice, promatrala nebeska tijela i zvijezde. Odjednom, stanicu je obmotao narandžast plinski oblak. Svi članovi posade za kratko su oslijepili od izuzetno jake svjetlosti “oblaka”. Kada su se povratili od šoka ali i kada im se vratio vid, svih šest članova posade jasno su vidjeli kroz “prozor” svemirske stanice sedam figura koje su ličile na ljude!

Krilati ljudi

“Bića” su ličila na ljude, ali su bila, u usporedbi s uobičajenim mjerama čovjeka, gigantskog rasta, a na leđima su imala – krila! Uz to, oko glave su imala svjetleći oreol. Baš kako kršćanska religija zamišlja i predstavlja anđele.Posada je odmah poslala iscrpan izvještaj sa svim detaljima na Zemlju. Po slijetanju svo šestoro su mjesecima ispitivali, podvrgavali raznoraznim testovima – od medicinskih do psiholoških. Rezultati su bili neumoljivi – pokazalo se da ni jedan od članova posade nije “odstupao” od vrhunskih zdravstvenih normi! Rezultat: svima je strogo zabranjeno, doživotno, da bilo kome kažu što su vidjeli u Kozmosu, a na izvještaj o cijelom slučaju je odmah stavljena naznaka “strogo povjerljivo”!
Jedan od najnovijih dokaza da postoje “anđeli” iznio je nitko drugi do glavni tvorac projekta teleskopa “Hubble” Dr. Džon Pračet. Mediji širom svijeta nedavno su objavili čitavu seriju snimaka, napravljenih u različitim vremenskim intervalima tijekom dugogodišnjeg boravka ovog “oka” naše planete u svemiru. Na mnogima od njih, koji ipak nisu objavljeni, veoma jasno se razaznaju zagonetni čovjekoliki oblici sa krilima na leđima, koji lete oko teleskopa …
Posebnu pozornost istraživača “nepoznatog” izazvala je serija fotografija koja je zabilježila na orbiti oko Zemlje, ispod “Habla”, sedam jarko svjetlećih objekata nepoznatog porijekla. Voditelj projekta Dr. Pratčet, koji je prvi video i analizirao snimke, tvrdi da se na njima jasno razaznaju čovjekoliki figure visine bar 20 metara koje su imale krila na leđima čiji je raspon bio kao i krila aviona “Airbus”!

Grad anđela

Nedavno je otkriveno da su i posade američkog svemirskog broda iz serije “Šatl” nebrojeno puta bili svjedoci pojavljivanja bića, sličnih, po našim predstavama, anđelima. Svi takvi izvještaji, kako u Rusiji, tako iu SAD, i dalje su klasificirani kao “najstroža tajna”. Posebna je priča o iskustvima ruskih astronauta sa orbitalne stanice “Mir” koja i dalje lebdi iznad Zemlje. Jedan neimenovani ksomonaut, kaže se na sajtu www.yoki.ru, posvjedočio je da su on i njegov suletač tijekom polugodišnjeg boravka na stanici imali u više navrata fantastične vizije-priviđalo im se da se pretvaraju u neka druga stvorenja-ljude, životinje, pa čak iu vanzemaljska, humanoidna stvorenja, uključujući nama poznate “anđele”. Slične priče ruskih astronauta, ali i američkih odavno su poznate, ali su do nedavno čuvane u strogoj tajnosti. Sada su na vidjelo izbile i ispovijesti kosmonauta da su u postaji vidjeli žive, pa čak i odavno umrle rođake.
Slična iskustva imaju i piloti supersoničnih aviona. Kako ruski, tako i američki. Posebno je zanimljiv fenomen tzv. gigantske ruke, koji se pojavljuje tijekom duljih letova. Pilot, odjednom, ima osjećaj da upravljačku palicu aviona drži nečija nevidljiva ruka koja i upravlja avionom!. Istraživanja u SAD, ali iu Rusiji su egzaktno pokazala da je najmanje 15 posto pilota osjetilo taj “efekt”, a da je on uzrok većine neobjašnjivih avionskih katastrofa …Teleskop “Hubble” je poslao 26. prosinca 1994. u zemaljski centar “godak” nekoliko stotina snimaka na kojima je zabilježen gigantski grad potpuno bijele boje koji je doslovno lebdio u svemiru. “Hubble” je snimao sazviježđe, veoma udaljeno od Zemlje, a znanstvenike je porazilo što grad nije bio na površini neke planete ili bilo kakvog drugog nebeskog tijela, već je doslovno – lebdio u svemiru! Pojedini, rijetki znanstvenici koji su vidjeli snimke kunu se da su na “ulicama” grada vidjeli, doduše vrlo maglovito, čovjekolika stvorenja s – krilima na leđima.Zvanični Washington je odmah naredio da se izvještaj i fotografije klasificiraju kao strogo povjerljive. Američka svemirska agencija NASA se, međutim, odmah pozabavila fenomenom, jer je državni vrh – ozbiljno shvatio postojanje gigantskog grada u svemiru!

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)