Kakve veze ima metla koju držite u kući sa novcem? Kako steći više novca, zašto ponedjeljkom nije dobro posuđivati novac?

horoscope guru

Da bi u kući bilo novca, metlu treba postaviti ručicom na dolje. Povišicu plaće tražiti najbolje je u srijedu po danu. Ne posuđujte novac od drugih u ponedjeljak, nemojte posuđivati drugima u utorak i ne vraćajte ga u petak. Davati i uzimati posudbe obavezno ujutro, zato što bilo kakve operacije s novcima u večernjim satima vode u propast. I trudite se nikada ne tražiti posudbe, jer tada češće dajte vi “kao” da programirate novce da vam se vrate.

Džepove odjeće koja van sezone se ostavlja u ormar, napunite sitnim papirnatim novčanicama. Novac ne voli probušene džepove ili otpalr gumbe. Nikada ne držite novčanik prazan, neka u njemu bude makar sitniš u kovanicama. Sav novac mora biti glavnom stranom okrenut prema gazdi.

U najmanjoj pregradi čuvajte najsitniju novčanicu savijenu u trokut. Također u novčaniku i treba biti “sretna novčanica” (prva zarađena ili dobivena od dobrog čovjeka ili od nekog uspješnog posla i sl.). Tu novčanicu ne treba potrošiti, Ona je amajlija sigurnosti. Inače novac neće dolaziti u Vaše ruke.

Da bi zarađeni novac volio Vašu kuću, onoga dana kada dobijete plaću ne treba trošiti. Cijela plaća mora prenoćiti kod kuće. Neki čarobnjaci životne mudrosti savjetuju da treba sačuvati godinu dana krupnu novčanicu koja će se, tvrde oni, “napuniti” vašom energijom i počet će privlačiti prema sebi novac.

Novac zarađen kockanjem ili igrama na sreću, zarađen nepošteno, nađen, oštećen ne donosi sreću i zato ga ne treba zadržavati u novčaniku. Podijelite ga sirotinji ili brzo potrošite.Novci

Nakon pročitanog, Vjerojatno razumijete da je vrlo lako izgubiti novac, ali ga nije teško ni privući k sebi. Da ne biste izgubili novac pridržavajte se više izloženih pravila. Novci

Neće biti novca: ako zviždite u sobi i mrvice sa stola čistite rukom. Ne valja posuđivati Susjedi kruh i sol – sigurnost (u novcu) tada može napustiti vašu kuću i otići u drugu.

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)