THETA ISCJELJIVANJE

horoscope guru

Meditativna tehnika koja djeluje na sve četiri razine:mentalnoj.fizičkoj,emotivnoj i duhovnoj zove se Theta iscjeljivanje.Ta tehnika na svoj specifičan način  iscjeljuje i oslobađa vjerovanja,osjećaje bolesti koje smo stekli tijekom našega života.Vjerovanjem u bezvjetnu Božansku ljubav i našu intuiciju,mijenjanjem naših moždanih valova u Theta stanju događa se trenutno tjelesno i emotivno iscjeljenje. Ovo iscjeljivanje otklanja trenutačno način i uzrok traume, iscjeljuje tegobe na najlakši, bezbolan i izuzetno brz način.Podsvjesna vjerovanja počinju se stvarati od našeg embrija,pa nadalje. Te osjećaje upijamo do četvrte godine života.Odnosi i osjećaji naših roditelja prema nama su urezani u našu podsvijest i ta podsvjest naših vjerovanja kreira naš život.Vjerovanja u osnosima sa drugim ljudima da smo nevoljeni,neželjeni,ostavljeni imaju na kraju rezultat prema našem zdravlju.Bolovi,teže i lakše bolesti,mržnja,samo su posljedica naših iskustava.Bol nas upozorava da nešto nije u redu sa našim osjećajima i vjerovanjima.

Theta iscjeljivanje ima odličnu primjenu kod iscjeljivanja mladosti i vitalnosti.U vrlo kratkom vremenu bez trauma za našu dušu možemo se duhovno pomladiti.

 

ENERGETSKA METODA ISCJELJIVANJA

Theta iscjeljivanje je duhovna disciplina kojom razvijamo naše urođene intuitivne sposobnosti te nam omogućava da mijenjamo naša podsvjesna vjerovanja kako bismo ostvarili besprijekorno zdravlje, sreću i ljubav.Ovu metodu energetskog iscjeljivanja utemeljila je Amerikanka Vianna Stibal.Ime je dobila po theta moždanim valovima koji se dosežu u dubokoj meditaciji ili hipnozi.

Theta iscjeljivanje drevna je tehnika iscjeljivanja koja se koristila još u starom Egiptu, no udaljavanjem čovjeka od njegove božanske prirode jednostavno je zaboravljena.

Ova metoda postaje sve popularnija u Hrvatskoj,tako da sve više ljudi pohađa seminare,i pronalaze svoj duševni mir i sreću kroz život i zdravlje.Ovaj čudotvoran način iscjeljivanja otkriva načine da se povežemo s kreativnom energijom koja sve pokreće i ta energija može trenutno mijenjati naše stanje vjerovanja i osjećaje koji izazivaju bolest.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)