Talismanska magija

talismani

Jedan važan dio magije je i Talismanska magija jer omogućava pojedincima koji žele ostvariti svoje ciljeve da ih ostvare bez direktnog učešća u magijskim obredima, što ponekada i nije tako jednostavno ako moraju putovati na udaljeno mjesto i biti u točno vrijeme na ritualu koji može u skladu sa željom biti i u kasne noćne ili rane jutarnje sate.

Prava snaga i jačina talismana se ne nalazi u njegovom obliku i materijalu iako su i oni od pomoći nego u posveti i onom zapisanom na na talismanu. Postoje dvije kategorije talismana:

1. Planetarni talismani: – njih isto može svatko nositi, a onome tko ih nosi daje blagodati planete za koju je napravljen i odstranjuje loše učinke te iste planete. Venerin talisman npr. služi ukoliko želite poboljšati svoje zdravlje: bubrezi, grlo, kosa… On Vam isto tako pomaže da poboljšate ljubavne odnose i općenito odnose, ojačate osjećaj ljubavi ili potaknete umjetnika u sebi i povećate svoju inspiraciju i kreativnost.

2. Osobni talismani: – to su talismani koji su napravljeni specijalno za određenu osobu i samo na nju djeluju i na njenu želju. Razlika između njih i planetarnih je u tome što su fokusirani na jednu želju koju onda brže ispune nego planetarni koji ispunjavaju sve aspekte planete za koju su napravljeni.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)