Talismani

horoscope guru

talismani

Talismani su nevidljiva, podsvjesna veza s duhovnim svjetom. Izradjuju se u evokaciji, ritualnim putem, da se moć energije neba utisne na medij prijenosa, tj. kontakta. Papir je jedan od nositelja kontakta duhovnog i materijalnog, tj.sigil ili pečat. U nekim tradicijama, talismani se ucrtavaju u kožu, urezuju u metalne ploče, zlatne, čelične ili srebrne ili talisman može biti neki poludragi kamen u koji se inicira naboj sile i upisuje program. To je osobni izbor onoga koji radi talismane.

Talismani su drugim riječima, vrata nevidljivog svijeta ili sigil, tj. pečat. Tu naime postoje male razlike, sigil se upotrebljava za evokaciju, dok je smisao talismana podsvjesna zaštita energije. Radi tog razloga, popularnost talismana je velika, pošto talismani vezuju čovjeka uz njegove duhove zaštitnike i djeluju podsvjesno. Da bi talisman djelovao, mora biti napravljen u evokaciji, dok osoba koja nosi talisman mora vjerovati u njegovu moč i moč duhova koje talismani prenose.

U vezi talismana važno je napomenuti slijedeće

Talisman mora biti ručno urađen i nacrtan, te ispisan. Tiskani, serijski proizvedeni talismani imaju daleko manju vrijednost, neko onaj kroz koji je prošla ruka inicijant.Talisman se mora sastojati od tri djela, pošto je 3 tvorac oblika. Sva tri djela se postavljaju određenoj udaljenosti. Talisman djeluje neprekidan, pošto duhovne sile “nemaju potrebe za spavanjem”, i čuva svoje štićenike. No, s druge strane, svaki talisman ima naboj izrade, i obično traje neko vrijeme, dok se ne potroši energija ili realizira cilj izrade talismana.

Životni talismani, primjerice, se uvijek izradjuju od plemenitih metala, imaju veču vrijednost, potrebno ih je puniti vjerom, čistiti sa soli i prozračivati ​​na suncu, pošto ti predmeti skupljaju niže astralne energije.

Postoje univerzalni talismani, poput gore navedenih, i specijalizirani talismani, čiji je cilj rješavanje određenih problema, naime, univerzalni talismani nemaju dovoljnu moć za rješavanje težih problema.

Talisman je takodjer posrednik energija u astralnom svijetu, što se koristi kod skidanja crne magije. Sa druge strane, onaj koji skida magiju, preko talismana vezuje svoje duhove na osobu i prenosi astralne negativne astralne sile na sebe, to je bit zaštite. Osoba mora biti toga svjesna, da energija teče putem talismana prema onome tko ga je napravio.

Zaštita i skidanje crne magije

Kod tih talismana, treba prije analizirati, o kojoj se magiji radi. Za izradu je važno, dali osoba živi u kući ili stanu, večem ili manjem mjestu, radi djelovanja duhova zemlje. Takav talisman ima više dijelova; osobni dio, koji se nosi sa sobom, dio koji se stavlja u kuču, na određeno mjesto, i dio koji se mora postaviti u šumu. Time se dobiva trokut, koji je uvjet djelovanja. Što se tiče rješavanja problema crne magije, koja su vrlo česta, potrebno je da svatko pošalje opis svoje situacije i navede simptome. Proces rješavanja crne magije mora teči u povjerenju, obično cjeli proces traje 4 mjeseca, vidi crna magija. Duhovna zaštita od negativnih sila, za one koji meditiaju, i otvorili su niži astral. To se često dogodi mnogima, svjesno ili podsvjesno. Cilj toga je čiščenje energija i zatvaranje aure prema tim strujama, tj.. uravnoteženje središnjeg stupa.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)