Talisman od perja

horoscope guru

talisman od perja

Malo je poznato da među najmoćnije energetske zaštitnike spada perje od kojeg se prave talismani čiji je učinak vrlo čvrst. Izrađuju se na vrlo jednostavan način a njihovo dejstvo zaista je impresivno: nakon toga nitko ne može vas urekne ili nabaci magiju na kuću i članove obitelji.

Za početak, treba sakupiti po jedno pero od pet različitih vrsta ptica, ali u obzir dolaze samo ona koja se nađu na zemlji jer ne smiju se čupaju s ptica. Uvijek treba birati lijepa pera, nikako oštećena ili zaprljana, a čim se skupi potreban broj, sljedeća faza je izrada zaštite. Ritual se izvodi prije izlaska ili po zalasku sunca, a započinje tako što se upale tri crvene svijeće poredane u nizu. Pera se potom skupe, pa im se crvenim koncem povežu drške koje se potom učvrste sa pet čvorova.
Svijeće se zatim ugase i bace u smeće. Pera se čuvaju na sigurnom mjestu, u vrećici od tkanine ili kože, a zajedno s njima drže se slike ukućana. Ukoliko se zaštita pravi za jednu osobu, u vrećicu se stavlja samo njena slika i amajliju mora uvijek nositi sa sobom. Da ne čuje zlo, o ovoj zaštiti nikome ne treba pričati jer će u tom slučaju doživotno čuvati one kojima je namijenjena.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)