Saznajte Kakav Zakon Karme Nosite – Sudbina i karma

horoscope guru

 

sudbina

Sudbina se krije iza mnogih događaja u našem životu i počinje rođenjem u određenoj obitelji. Rađamo se u obitelji u kojoj su pogodni uvjeti da se proživi sudbina i u kojoj imamo značajan račun uzimanja i davanja (Karmu) sa svakim članom obitelji. Dakle, sudbina u ovom životu je samo dio Karme (računa uzimanja i davanja) iz svih prethodnh života.

Zakon karme kaže da svako dobro djelo stvara zasluge, dok svako loše djelo stvara grijeh. Prema tome, svatko treba preuzeti na sebe odgovornost za rezultate svojih djela. Kada netko učini drugome dobro djelo, to mu se vraća u nekom obliku dobrote, u formi neke sreće. Kada netko nekome naškoditito stvara negativne rezultate u vidu neke patnje i ne može se poništi izvinjenjem. Ovaj zakon karme je neminovan. To je nešto kao treći Newtonov zakon koji kaže: Svakoj akciji odgovara suprotna, jednaka reakcija“.

Tijekom svog života mi ili podmirujemo stari račun ili stvaramo novi. Kada račun ne može biti podmiren tijekom ovog života prenosi se u sljedeći život. Mi nismo svjesni svojih računa koje smo napravili u prošlim životima. Prema duhovnoj znanosti, većina članova naše obitelji su ljudi s kojima imamo pozitivne ili negativne račune iz prethodnih života. Razlog tome je činjenica da moramo biti u blizini tih osoba kako bismo mogli iskusiti sreću ili patnju. Kroz ovo vidimo kako Duhovnost može biti korisna čak i onima koji nemaju nikakve duhovne aspiracije i samo žele uživati ​​u svjetovnim zadovoljstvima. Sudbina i karma  Da bi i ovi svjetovni odnosi bili plodni, moraju biti zaštićeni od sudbine. Osim toga, odnosi i pol neke osobe mogu se mijenjati u sljedećim životima. Tako na primjer, otac neke osobe može biti rođen kao kći te iste osobe u sljedećem životu.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)