Što su predvidjeli vidovnjaci za 2020. godinu

horoscope guru

Dolaskom Nove 2020. godine tiho će početi duhovno i materijalno čišćenje naše planete. Vrlo snažan utjecaj u tome imat će Rusija i SAD koje će udružiti svoje snage u ime mira na Zemlji.

Isto tako očekuje se nakon 75 godina ujedinjenje Sjeverne i Južne Koreje. Na Afričkom kontinentu lokalni sukobi pokrenut će ogromne ekološke krize i razaranja. Doći će do teških bolesti, novih bolesti za koje će biti potrebno nekoliko godina da se pronađe lijek.

Neće mira biti ni u Europi. Očekuje nas sukob Istoka i Zapada, dok će Kina ovo iskoristiti i postati najjača ekonomska sila svijeta.

Također, očekuje nas i novi znanstveni i tehnološki proboj, nova postignuća. Očekuju nas i novi izvori energija, a čovjek će se okretati sve više digitalnom dobu bankarstva.

Može se reći da nas u 2020. očekuje mnogo dešavanja, ali isto tako godina nosi i pozitivne promjene koje su vrlo  važne za čovječanstvo, buđenje duhovne svijesti,te globalno prihvaćanje ekološke situacije na našem planetu.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)