Što nam govore snovi

horoscope guru

Značenje snova je uvijek zanimalo ljude. Što to govori podsvjest dok tijelo odmara? Imaju li nekih utjecaja na stvarnost ili su samo projekcija naših želja i strahova? Mnogi stručnjaci će reći da je to upravo ovo zadnje. Strahovi, želje i nepovezani osjećaji koje nosimo u sebi. Ali, narod će reći drugačije.

Snovi imaju svoje značenje, imaju svoje poruke koje samo treba znati protumačiti na pravilan način. Na primjer, ako u snu sanjate da ste se u javnosti pojavili bez odjeće, budite uvjereni da će vam se slijedeći dan dogoditi nešto što će vas dovesti u neugodan položaj. Drugim riječima, osramotit ćete se nekom rječju ili djelom. Isto tako, ako sanjate hapšenje (a što je vrlo često u zadnje vrijeme), bit ćete pogrešno optuženi za nešto što niste učinili. No, ako sanjate majku, znajte da se neće dogoditi ništa loše. Majke su uvijek nositelji dobrih vijesti, tako i u snovima. Ali zato je  vidjeti kolač u snu, loša vijest. No, iako svaki san ima slično tumačenje u svim sanjaricama, treba uzeti u obzir okolnosti pod kojima se sanja i tko sanja,  jer ne mora svaka loša vijest svakom čovjeku biti jako  loša. Nekome će značiti katastrofu, a nekome samo malo lošiji dan nego inače. Dakle, i svako tumačenje treba biti individualno, odnosno prema osobitostima onog tko sanja. Postoji nekoliko teorija o tumačenju snova, a svima je, zasigurno, najpoznatija ona Freudova. Iz tumačenja snova nastala je cijela nauka, koliko hvaljena toliko i osporavana.

Nije uvijek lako prepoznati što nam snovi govore, ali sigurno ih ne trebamo zanemariti. No isto tako ne treba ih uzimati zdravo za gotovo. Naš um je čudesan stroj na kojeg ne možemo utjecati ali ga  svakako ne trebamo ignorirati. Najbolje je ako se znamo nositi s onim što nam snovi govore. Ne možemo promijeniti snove, ali možemo biti oprezniji na javi ako shvatimo upozrenje koje smo primili noću.

Zato sanjajte..i pamtite što sanjate. Potražite odgovor od onih koji znaju – pogledajte u našoj velikoj online SANJARICI ili za detaljna osobna tumačenja nazovite naše stručnjake i živite bezbrižnije.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)