Sreća ne dolazi slučajno

horoscope guru

sreca

Ne može se kupiti, pokloniti, izmamiti, pogotovo oteti Sreću treba privući, prepoznati, sačuvati i, što je najvažnije, ne tražiti je na pogrešnim mjestima

Moć cipela

Vjeruje se da nove cipale ne valja ostavljati na stolu jer će postati neudobne i žuljaće onoga tko ih nosi. Za sretan početak dana, valja prvo obuti obje čarape, pa tek onda cipele. Prljave cipele donose nesreću, a ne preporučuje se ni da se čiste kad se obuju jer donose maler.

Također, smatra se da je dobro čistiti cipele na Veliki petak jer se tako osigurava sreća za cijelu godinu. Usamljene osobe koje žele privući ljubav, treba da postave cipele pored kreveta, i to pod kutom od 90 stupnjeva tako da se dodiruju petama, dok vrh jedne od njih mora biti okrenut prema vratima.
Postoji još jedan ritual za sreću koji se izvodi s cipelama: u ponedjeljak ujutro staviti zlatni (ili mesingani) novčić u lijevu cipelu. Obuti se pa napraviti tri kruga u smjeru kazaljke na satu, a onda se izuti, izvaditi kovanicu i nositi je u džepu kao amajliju za privlačenje sreće. Ove cipele obavezno treba obuvati prije neki važan zadatak ili događa

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)