Promijenite negativnu energiju u pozitivnu uz snagu ljubičastog plamena

horoscope guru

 

Ljubičasti plamen je jedinstvena duhovna energija koja može ubrzati duhovni razvoj. Ona može iscijeliti emocionalne i fizičke probleme, poboljšati vaše odnose, pomoći vaš duhovni rast ili jednostavno učiniti život lakšim.

Vi se ne možete vratiti natrag u vremenu, ali Ljubičasti plamen ima snagu izbrisati ili transmutirati uzroke, posljedice, čak i sjećanje na naše prošle greške. Transmutirati znači promijeniti – promijeniti u obliku, pojavi ili prirodi. Ljubičasti plamen mijenja negativnu energiju u pozitivnu, tamu u svjetlo, “sudbinu” u mogućnosti. Plamen također briše rezultantnu “lošu karmu” naših grešaka.
Naše prošle akcije, dobre i loše, vraćaju se nama. To je zakon karme. Taj opći kozmički zakon zapovijeda da sve ono što radimo čini puni krug do naših vrata da bi razriješilo (rastvorilo), jednostavno, što ide u krug, vraća se u krugu.

Općenito, većina ljudi mora platiti svoje dugove životu ili “uravnotežiti” svoju karmu nesebičnim zalaganjem i pomaganjem drugima, radeći kroz nesreće na svom putu ili prolazeći kroz bolesti ili ostale oblike osobne patnje. Ali sa Ljubičastim Plamenom ne treba biti tako. Ljubičasti plamen je u mogućnosti transmutirati ili ublažiti našu negativnu karmu prije nego što dođe natrag do nas.

Na Fizičkoj razini Ljubičasti plamen može pomoći u iscjeljivanju našeg tijela otklanjanjem karme koja nas čini ranjivima za bolesti i bolove. On također isplahnjuje tijelo i auru iscjeljujući i čisteći sve: od fizičkih virusa do toksina i zagađenja. Ali stvarni uzroci bolesti su često ukorijenjeni u našim mentalnim, emocionalnim i duhovnim stanjima (tijelima).

Danas otkrivamo sve više i više o tome kako naše misli i osjećaji djeluju na naše zdravlje. Istraživanja su pokazala da mržnja i ostale negativne misli i osjećaji u stvari proizvode višak kiseline u tijelu, koji ono ne može asimilirati. Te negativne misli i osjećaji proizlaze iz emocionalnih i psihičkih problema, koje Ljubičasti plamen može pomoći rastvoriti. Plamen može pomoći iscijeliti uzroke mnogih psihičkih problema – emotivno bolnih iskustava koja mogu ići u rano djetinjstvo, čak u prošle živote. Ožiljci starih rana i bolna sjećanja mogu biti iscijeljeni i rastopljeni upotrebom Ljubičastog plamena.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)