Pršuting – gatanje iz pršuta

horoscope guru

 

Splitski gradonačelnik Željko Kerum je začetnik novog internet trenda – Pršutinga koji već ima i svoju Facebook stranicu

Pršuting

Manje je poznato da je g.Kerum zapravo intuitivno i nezavisno otkrio staru tehniku proricanja iz pršuta sa čela s kojom se koristila i baba Vanga i čiji su uvidi dostupni samo onima koji intuitivno otkriju ovu tehniku poput g.Keruma.

babavanga-prsuting

Naši stručnjaci Pršutinga su pažljivo proučili pršut sa čela g. Keruma te su jasno vidjeli  skriveni preslik sudbinskih bora koje su refleksija aure EM zračenja iz čeonog režnja splitskog gradonačelnika. Jasno je da ga u predstojećim danima  očekuju veliki preokreti na osobnom i profesionalnom planu, a nije isključeno da će se potpuno povući iz sadašnje karijere i započeti novu – s novootkrivenim darom proricanja iz pršuta. Snaga vizija pršutinga jasno se može očitati na oduševljenom licu g. Keruma koji je intuitivno spoznao smisao sebe i kreacije iako je još uvjek nesvjestan pravog značenja svoga dara i talenta i svog novog puta- da pomaže ljudima proricanjem iz pršuta.

Tarot-prsuting

Saznajte i vi budućnost i sudbinu uz AstroTarot Pršutingproricanje iz pršuta!

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)