ŠTO Skriva Lice vaše Voljene Osobe? – Pročitajte ga po crtama lica

Lica

OČI: Duboko usađene oči uokvirene tamnim obrvama o tvome odabraniku govore jako mnogo. Velika je vjerojatnost da je jako pametan te da o svakom koraku mnogo razmišlja. Prije nego učini nešto nesmotreno, dobro promisli, ali kada se odluči napraviti rez u svome životu, u školi ili odnosu s tobom, onda u to doista i vjeruje.

VELIKE I GUSTE TREPAVICE: Velika je vjerojatnost da ovaj dečko ima nagle reakcije na pojave oko sebe. Grubo bismo ga mogli nazvati kockarom, pomalo zločestim dečkom koji uvijek dobije sve što poželi. Njegova je pozitivna strana što je spontan i zanimljiv, s njim će ti uvijek biti zabavno, a nećeš se niti prestati smijati na njegove fore.

ŠIROKE NOSNICE: Mnogi kažu da širok nos odražava životinjsku stranu osobe koja ga ima. Ipak, možda je tvoj odabranik samo igrač ragbija zbog čega ima širi nos te ga radi toga ne trebaš odmah prekrižiti. Ipak, vjerojatno je da je pomalo šeprtljav, možda čak i nesretan. Stoga, pazi na svaki svoj (i njegov) sljedeći korak kako ga ne bi potjerala od sebe.

PRAVILAN NOS: Prema tvrdnjama stručnjaka, označava i pravilnog dečka. On je iskren i neće s tobom igrati igrice. Bonus je što se prilikom ljubljenja vaši nosovi neće sudarati baš zato što je njegov tako pravilan.

PRĆASTI NOS: Ponekad pomisliš da mu je nosić kao skijaška skakaonica. Dečki s ovakvim nosićima nisu sasvim povjerljivi, ponekad su i prevrtljivi. Ipak, koga briga? To su i dalje najslađi nosići na svijetu.

 

VELIKE OTVORENE NOSNICE: Izgleda li tvoj dečko baš poput tvog tate kada je ljutit, jasno je da ti njegov nos nije najdraži dio njegova tijela. Ovaj je dečko jako društven i uvijek mora biti u središtu pozornosti.

VELIKA USTA: Ovaj dečko voli pričati, stoga ne brini da će biti trenutaka u kojima neće imati temu za razgovor.Lica Sigurno će ti ponekad dosaditi što je toliko pričljiv, ali tada se sjeti da velika usta doista znače i jako mnogo smijeha baš svaki dan.

MALA USTA: Vjerojatno je pomalo sramežljiv. Iz tog razloga ćeš put do njegova srca pronaći tako da ga slušaš dok priča. Bit će zadivljen time da ga netko sluša i smatra njegove riječi važnima. Jednostavno, osvojit ćeš ga zajedničkim mirnim razgovorima.Lica

TANKE USNE: Ova karakteristika sugerira da je pred dečkom koji ih ima izvrsna karijera i biti će velikodušan prema svima koji će ga na tom putu podržavati. S dečkom koji ima ovakve usne ćeš uvijek znati na čemu si jer sve što ti on kaže doista i misli.

PUNE USNE: Daleko od toga da je ovaj dečko prava ljubilica. Ako mu teško možeš naći konkurenciju, znaj da je on jako velikodušan prema svojim prijateljima, ali i nepoznatima. Već se počni veseliti darovima kojima će te obasipati.

MALE UŠNE ŠKOLJKE: Dečki s malim ušnim školjkama su izrazito sramežljivi i teško im je prići, a još i teže približiti im se. S njim moraš biti itekako strpljiva.

VELIKE UŠNE ŠKOLJKE: Prijatelji su ga još od djetinjstva nazivali imenom poznatog slonića Dumba zbog čega je postao alergičan na sam spomen toga imena. Dobar je sugovornik pa znaš da s njim možeš razgovarati o apsolutno svemu.

KLEMPAVE UŠI: Uši poput ovih otkrivaju dečka koji je odličan materijal za ljetnu romansu. Brižan je, a brigu o tebi i vrijeme provedeno s tobom smatra najljepšim dijelom dana.Lica

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)