Ovo će Vam promijeniti život – Plamen strasti za ljubav

horoscope guru

Dva jednostavna rituala za vraćanje izgubljene ljubavi.

Magija vam može pomoći ako želite da vratite određenu osobu na sljedeći način. Iglom ubodite svoj prst, zatim pomoću te krvi ispišite na maramici vaša imena i iscrtajte krug oko imena. Maramicu postavite pored neke biljke u svojoj spavaćoj sobi. Po vjerovanjima, neće imati mira dok vas ponovo ne vidi.

Plamen strasti
Ovaj ritual za vraćanje izgubljene ljubavi jedan je od najstarijih u bijeloj magiji. Zahtijeva veće angažiranje i dodatni pribor: crvenu svijeću, nožić i nekoliko tankih igala za šivanje. Nikada se ne izvodi nakon uštapa jer mjesec mora biti u fazi rasta. Prije nego što zapalite crvenu svijeću, lagano po njoj nožićem ugravirajte ime osobe koju želite da vratite u svoj zagrljaj. Potom na svako slovo zabodite iglu i zapalite svijeću. Kad god plamen dotakne neku od igala, voljena osoba će vas poželjeti.

Koverta i crvena traka
U mnoštvu magičnih rituala za vraćanje stare ljubavi, otkrivamo najjednostavniji. Potrebni su vam crvena traka, malo suhog ružmarina, koverta i metalni novac (po mogućnosti pronađen na ulici).
Ustanite kada sunce izađe, napišite na cedulji ime voljene osobe i ubacite je u kovertu. Potom preko novčića pospite ružmarin i sve zajedno uzmite u ruke, poklopite dlanove i okrećite se na sve četiri strane svijeta izgovarajući naglas ime voljene osobe. Kada to uradite, stavite novčiće u kovertu, zaljepite je, vežite oko nje crvenu traku i ostavite na neko skriveno mjesto. Ružmarin koji je preostao bacite u vjetar tri puta izgovarajući: “Vrati mi se, dragi moj/draga moja”.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)