DA Li Znate Kakve Sve Opasnosti Vrebaju – Pazite kome dajete svoju fotografiju!

horoscope guru

Fotografija

Ako neko ima vašu fotografiju a zna magijski da je uporabi možete postati žrtva opasnih, zlih sila koje mogu za kratko vrijeme izazvati bolest, propast, da vam unište život ili ga čak – oduzmu. Ukoliko postoje neobjašnjivi događaji koji vas dugo prate ili ako konstantno osjećate prisutnost neke negativne sile, to može biti pokazatelj da ste žrtva crne magije.

Važno je da se simptomi otkriju na početku, dok crna magija ne sruši najvažnije segmente nečijeg života.Nemojte biti paranoični pa svaki neuspjeh ili loša dešavanja da pripisujete crnog magiji ali ako se neke stvari ponavljaju bez logičnog objašnjenja i pri tome se i psihofizički loše osjećate, možete sumnjate na takav utjecaj.Fotografija  Početni simptomi su glavobolja, vrtoglavica, neraspoloženje, depresija, gubitak apetita, kroničan umor, nesanica, učestale svađe, maleri i dr.Ako se nekoliko ovih simptoma javi u isto vrijeme i ako traju dulje od tri mjeseca, onda treba sumnjati na crnu magiju.

Postoji više tehnika kako bi se odredilo da li je netko pod crnom magijom,horoskop,tarot karte i visak koji može otkriti negativne energetske vibracije.Fotografija  Ako se iz dva kuta potvrdi da je u pitanju magija, onda zaključujemo da se radi o negativnoj sili koju je netko poslao s određenim ciljem. Od napada može proći nekoliko dana dok se ne pojave prvi simptomi. U početku su oni rjeđi i blažeg inteziteta, a onda postaju sve češći i intenzivniji.

U svakom slučaju, budite oprezni ako vam se dešavaju neobični događaji. Nikada ne znate odakle, zapravo, dolaze takve stvari. I, pazite kome dajete svoju fotografiju

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)