OMILJENI CVIJET

horoscope guru

Odabir cvijeta može odati drugima kakva ste osoba, a jednako tako i otkriti vam kakva je vaša voljena osoba. Izaberite između ljiljana, ruže, ivančice, ljubičice i maka…

RUŽA
ŽENA: sentimentalna, probirljiva, pažnju poklanja samo najvrednijim ljudima i djelima. Istodobno je i promišljena pa zna iskoristiti sve životne užitke.
MUŠKARAC: on je oličenje šarma i u svemu odgovara vašem idealnom muškarcu. Posjeduje prirodnu inteligenciju, a ‘ono nešto neodređeno’ u njemu još vas više drži zainteresiranom.

LJUBIČICA
ŽENA: prirodna, ali povučena pa se ne želi previše isticati i privlačiti. Osvaja svojim urođenim šarmom i iskrenošću jer uvijek igra otvorenih karata.
MUŠKARAC: ne postoji nježniji muškarac blaže naravi. Uvijek zna naći pravu riječ da vas dirne pa nakon njega teško možete voljeti drugoga.

IVANČICA
ŽENA: njezina je karakteristika potpuna iskrenost. Tako bez imalo prikrivanja pokazuje svoje dobre i loše strane, ali i od drugih očekuje takvu iskrenost. Vjerna je sebi, ali i onima koji to zasluže.
MUŠKARAC: od njega ne možete očekivati ništa drugo do poštenosti, pa kad vam kaže da vas voli, onda to doista i osjeća.

LJILJAN
ŽENA: darežljiva, otvorena srca, velik altruist jer obožava ugađati drugima. Zbog takve predanosti često je ljudi znaju iskoristiti, a ona zbog toga iskreno pati.
MUŠKARAC: sve što radi, radi na vrlo zavodljiv način, od govora do ponašanja… Sve to potpuno vas izluđuje, pa mu ne možete nikako odoljeti.

MAK
ŽENA: osjetljiva i nježna, osvaja svojom nježnošću. Prema njoj ne možete ostati ravnodušni jer vas svojim osjećajnošću ‘tjera’ da joj uzvratite istim osjećajima.
MUŠKARAC: njegov osmijeh, pogled, sve na njemu budi u vama nježnost i osjećajnost. To još više pojačava njegov gotovo krhak i tajnovit izgled.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)