Čarolija za privlačenje novca

horoscope guru

Novci

Novci – Čarolija za privlačenje novca: Rumunjka magija za novac

Čarolija za privlačenje novca:  Ovo je vrlo moćna čarolija za privlačenje novca. Ako se uradi na pravilan način privući će novac koji vam je potreban. Ova rumunjska magija vjekovima se već koristi od strane mnogih, jer je efektna za privlačenje novca. Za ovaj ritual potrebna je jedna posuda i 3 kovana novčića. Uzmite određenu posudu i stavite je na mjesto gdje ćete je svakodnevno vidjeti. 3 kovana novčića stavite u posudu da tu budu 9 dana. Nakon devetog dana, čaroliju možete ponoviti jednom tjedno, sve dok vam novac ne dođe.

Ritual za novac

Novci – Da bi ste privukli novac, potrebno je da tokom punog mjeseca uzmete posudu, napunite je vodom i u nju stavite srebrni novčić. Posudu postavite tako da mjesečeva svjetlost direktno obasjava površinu vode. Ruke postavite iznad površine vode, tim položajem simbolično je predstavljeno okupljanje mjesečevog srebra. Dok to radite, izgovarajte sljedeće riječi:

Divni mjeseče, donesi mi uskoro svoje bogatstvo.

Popuni moje ruke sa zlatom i srebrom.

Sve što mi daš u moj novčanik moći će da stane.

Ovo ponoviti tri puta. Kada završite, vodu prolijte u zemlju.

Magična boca za privlačenje novca

Ritual za privlačenje novca u Vaš život. Prilično kompleksan i opširan ritual ali vrlo dobra učinka. Morate pripremiti prije samog početka jednu svijeću bilo koje boje, 3 kovanice bilo koje vrijednosti, plastičnu ili staklenu bocu koju možete poklopiti te papir i olovku.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)