Nova proročanstva i odlazak pape Benedikta XVI,da li je uskoro kraj svijeta?

horoscope guru

papa

Povlačenje pape Benedikta XVI s dužnosti crkvenog poglavara odjeknula je s nevjericom u cijelom svijetu.

Zanimljivo je i to da u trenutku kada se to bude događalo slušat ćemo i o katastrofama koje nam prijete u tom trenutku.

Postoje neka saznanja da će papu Benedikta XVI naslijediti afrički kardinal Peter Tuekson.

Naime postoje dva proročanstva o dolasku crnoga pape na dužnost crkvenog poglavara. Jedno je proročanstvo Nostradamusa a drugo je proročanstvo Malahali.

Nostradamus je prorekao dolazak crnoga pape,te da će crni papa biti predposljednji poglavar crkve prije kraja svijeta!

Ne psotoji nikakva dokumentacija o tome s obzirom da se u svojoj knjizi „Centuriae“,služio metaforama i opisima koje je nemoguće razriješiti.

Drugi koji je pisao o papinskim proročanstvima je irski svetac Malahi.Bio je redovnik u 12.stoljeću, a napravio je do sada gotovo točan redoslijed papa.On je predvidio da će svijet prije svoga kraja doživjeti 112 papa,a Benedikt XVI bio je 111.

Malahai je napisao „Posljedni vladar svete  katoličke crkve bit će Petar Rimljanin,koji će hraniti svoje stado usred mnogih muka i nevolja,nakon čega će grad na sedam brda biti uništen i strašni će Sudac suditi ljudima .Kraj“

Papu Benedikta XVI opisao je riječima „svetost maslinne/olive“ što su znalci pripisali papi Benediktu jer benediktinci se još nazivaju olivetancima.Papu Ivana Pavla II opisao je kao papu „pomrčine sunca“ koja je uistunu bila u trenutku njegova rođenja.

Sve ovo opet nas vraća na apokalipsu koja je bila aktualna  u krajem prošle godine i proračanstvima Maja o kraju svijeta koja su bila na sreću krivo tumačena.Kako god bilo,koje god boje bio slijedeći papa na pomolu je po svemu sudeći nova apokalipsa.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)