Ne volite ljude i jako vas nerviraju – otkrijte zašto!

horoscope guru

 

Negativna energija se uobičajeno odvija ovim redoslijedom: na početku prisustva negativne energije otežano se postiže uspjeh u životu. Daljnje prisustvo omogućuje postizanje uspjeha i neočekivan pad na kojeg vi ne možete utjecati.

Dulje prisustvo uzrokuje ljubavne ili poslovne probleme, čak istovremeno jedno i drugo.  Čak uzrokuje bolesti koje se teško liječe sa lošom prognozom oporavka,kao i na ljubav i karijeru.Velika većina negativnih energija dolazi urokljivim očima, kletvama, željenju zla od zavidne osobe. U djetinjstvu započinje sa strahovima koji prerasta u fobije i to vodi dijete da bude grubo i agresivno. Bezrazložno dolazi strah od visine, dubine, tunela, mračnih mjesta i prostorije, utapanje kada je u dubljem moru, strah od ljudi i njihovih pogleda… itd. Učestale noćne more izazivaju veliku iscrpljenost koja smanjuje snagu i slabi vlastitu energiju što uzrokuje slatno neraspoloženje i trajni gubitak životne energije. Dolazi do loše koncentracije tako da osoba ne uspjeva zapamtiti što je rekla koju minutu ranije.

Kroz ljubav se događa da nezanimljiva i neinteresantna osoba u kratkom vremenu bude jako dopadljiva i poželjna, čak do te mjere da se zanemaruju kritike okoline na njenu problematičnost u društvenoj okolini. Javlja se nemir na svako kritiziranje voljene osobe i često osoba ima dojam da je simpatija jedinstvena i neponovljiva.  Dovodi do usidilica ili starih momaka iako imaju sve perspektive za brak do kojeg nikako ne dolazi. Uzrokuje najčešće loše brakove – kada su supružnici skupa ne podnose blizinu – kada su odvojeni ne mogu jedno bez drugog ili dođe do trajne odbojnosti sa jedne ili druge strane. Kod muškaraca dolazi do impotencije – kod žena do frigidnosti, dakle javlja se trajno loše mišljenje o intimi.

Ne volite ljude i jako vas nerviraju zbog čega ne volite ići vani, a sa vremenom situacija je sve gora i gora, energije sve teže i teže, neuspjeh za neuspjehom, ljutnja na ljutnju i vi ste u začaranom krugu. Kod vas loše situacije gotovo niti jedna pozitivna, ali ne zbog vas već negativne energije. Transformacija energije je proces gdje jedna energija potiskuje drugu. Kada su promjene stalno u negativnom smislu naravno gdje će se transformacija završiti. Kada dolazi do transformacija najbitnije je da se na vrijeme reagira.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)