Mjesečarenje

horoscope guru

beautiful dreamy girl under the moon

Mjesečarenje jeste parasomnije ili poremećaj sna kod koga onaj tko pati od tog poremećaja obavlja neke aktivnosti koje podsjećaju na radnje u budnom stanju, premda je osoba u snu ili stanju sličnom snu. 

Mjesečari pokazuju različite oblike ponašanja počevši od čišćenja kuće, paljenja i gašenja svjetla, šetanja po kući ili ulici, posjećivanja određenih mjesta, pričanja kao da su u nekom ‘razgovoru’, vikanja, bacanja stvari, gađanja partnera itd. Do ekstremnih slučajeva u kojima su neki ušli u seksualni odnos s nepoznatima i počinili ubojstvo dok su mesečario. Mjesečari tumaraju naokolo zastakljenog pogleda a postoji mit kako ne treba da se budi osoba dok mjesečari. Istraživanja mjesečarenja pokazuju da više od 18 posto populacije pati od mjesečarenja.

Ne postoji jedinstveno mišljenje o uzrocima mjesečarenja. Napetost, umor, stres, strah, gubitak sna, neki su od uzroka koje navode suvremeni znanstvenici. Nije poznat lijek za mjesečarenje međutim moguće je da se liječi psihotropnim lijekovima a klinička hipnoterapija se također pokazala kao uspješna na kratak rok.Duhovni čimbenici su glavni uzroci mjesečarenja. To je jedan od razloga zbog kojih suvremena znanost dosad nije bila u stanju pronaći lijek za mjesečarenje. Duhovni čimbenici primarno se odnose na probleme koje stvaraju suptilna tijela preminulih predaka i obični duhovi, dovodeći osobu u situaciju da čini male pakosti. Složenija djela učinjena u stanju mjesečarenja, kao što su interakcije s nepoznatima, strašni zločini, itd. organiziraju Mantrici (snažnije negativne energije). Prema duhovnoj znanosti, čak i ako je osoba učinila neko djelo potpuno pod utjecajem duhova, ona mora suočiti s karmičkom ili duhovnom kaznom za to. Ova duhovna kazna je grijeh koji je stvoren i za koji se snose posljedice u ovom ili sljedećem životu. Međutim, spomenuti grijeh koji je osoba navukla na sebe manji je nego u slučajevima kada je osoba počinila ubojstvo u budnom ili svjesnom stanju, prema svojoj želji. Ako je slučaj mjesečarenja duhovne prirode u usporedbi s onima psihološke prirode zasluženi grijeh je ipak manji. Razlog što duh ulazi u našu svijest i obuzima je zbog naših slabosti. Te slabosti uključuju i mnoštvo grijehova stečenih u prethodnim životima, neispravna djela i osobne mane, kao što su strah i ljutnja koji dovode do napetosti i stresa, nedostatak duhovne prakse itd.

Kako je uzrok mjesečarenja prije svega duhovne prirode, samo će duhovni lijekovi ili duhovna praksa pomoći u njegovom otklanjanju. Ispravna i stalna duhovna praksa osigurat će ublažavanje te pojave. Duhovnu praksu treba obavljamo svakodnevno tijekom cijelog života kako bismo se zaštitili od štetne strane duhovne dimenzije i olakšali osobni duhovni napredak .Ustaljen običaj je da ne treba budimo mjesečare – bilo da je uzrok mjesečarenja psihološke ili duhovne prirode, obavezno treba da ih probudimo. Kada je ključni uzrok mjesečarenja zaposednutost duhovima, buđenje osobe pomaže da se prekine ispoljavanje duhova. Čak i kad je ključni uzrok psihološke prirode, mjesečare je najbolje da probudimo kako bi se spriječila moguća šteta koju mogu da učine sebi ili drugima. Ostali duhovni lijekovi kao što je tretman slanom vodom također se preporučuju. Paljenje mirišljavih štapića pored kreveta pred odlazak na spavanje odvraća duhove od zaposjedanja ljudi i pomaže kod mjesečarenja.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)