OTKRIJTE Magiju Mjeseca – MJESEC I MAGIJA

horoscope guru

 

MJESEC-I-MAGIJA

Mjesec predstavlja osnovu moći.Mijene Boginje predstavljene su mijenama Mjeseca, jednako kao i promjenama godišnjeg doba, ritma prirode.Zato mjesčeve mijene imaju veliko magijsko djelovanje na svijet a time i na životni ritam .Sa svakom promjenom Mjeseca stvaraju se uslovi za različite aspekte u životu, za različite vrste čarolija, za određene promjene.
Magija mladog mjeseca djeluje u vremenu od dana kada se pojavio mladi mjesec pa tri i pol dana nakon njega.Ovo je vrijeme za nove početke i avanture, vrijeme ljubavi i romanse, zdravlja, i vrijeme kod je dobro početi traziti novi posao.

Večernji mjesec, mjesečev srp počinje sedmog dana nakon mlađaka i traje do četrnaestog.U ovom razdoblju pozabavite se konstruktivnom magijom, poput magije ljubavi, zdravlja i sreće, bogastva i uspjeha, hrabrosti i prijateljstva.

Puni mjesec, uštap, traje od četrnaestog do sedamnaestog i pol dana nakon mladog mjeseca.U razdoblju punog mjeseca započnite rituale zaštite, bavite se proricanjem i čaranjem.Svaki posao koji zahtjeva dodatnu energiju i snagu dobro je početi u ovom razdoblju jer će biti završen.Ovo je povoljno vrijeme za ljubav, za stvaranje novca, za učenje i vrijeme kad snovi vrlo intezivno pohode sanjače.

Jutarnji mjesec traje u razdoblju tri i pol do deset i pol dana nakon punog mjeseca.Vrijeme djelovanja jutarnjeg mjeseca dobro je za uklanjanje djelovanja magije, za odvikavanje od ovisnosti, uklanjanje bolesti i negativnih utjecaja.
U vremenu deset i pol do četrnaest dana nakon punog mjeseca vladavina je tamnog mjeseca.To je vrijeme za pravdu, vrijeme u kome trebamo shvatiti i objasniti svoje osjećaje bijesa i strasti, svoje najtamnije osjećaje.

 Dani u tjednu također imaju svoja magična svojstva, koja određuju pojedini dan pogodnim za neku čaroliju za akcije i odluke.

Nedjelja je dan kojim vlada Sunce, dan svjetlosti i iluminacije.Magija, zdravlje, blagostanje, egzorcizam obilježava ovaj dan.Ovim danom vladaju anđeo Mihael odnosno Samas, Set, Seth, Shamash.Ovo je dobar dan za započnjanje solarnih dijeta.Biljka koja vlada ovim danom je akacija.

Ponedjeljak je dan vladavine Mjeseca i vode.Ovo je dan pojačane intuicije, snova, psihičkih moći i plodnosti žena.Ponedjeljkom vladaju anđeo Gabrijel i lunarna božanstva.Biljka;vrba.

Utorak je dan kojim vlada Mars.Simbol je hrabrosti, energije, uklanjanja negativnosti, fizičke snage.Njime vladaju božanstva-Ares, Mars i Nergal.Biljke-božikovina i hrast.

Srijedom vlada Merkur.Srijeda je dan za čaranje, komunikaciju, znanje, mudrost.Njime vladaju-Mihael, Odin i Rafael.Biljke-badem i lješnjak.

Četvrtkom vlada Jupiter.Sreća, radost, blagostanje, muška plodnost, zakonske stvari obilježavaju ovaj dan.Ovo je Thorov i Mardukov dan.Biljke-žir i pistacija.

Petak je dan ljubavi, braka i prijateljstva.Njime vlada planet Venera.Reyin dan.Biljke-divlja jabuka i dunja.

Subotom vlada Saturn.Ovo je dan odgovoran za psihičke sposobnosti, dobar je za meditaciju, obranu, komunikaciju sa duhovima.Ovim danom vladaju-Bran, Cassiel, Crnos, Jehova, Gospodin od Sabata, Ninib i Saturnus.Biljka-šipak.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)