Magija svijeća Ispunjava Vaše Želje

horoscope guru

Svijeće

Svijeće – Jedna od najjednostavnijih čarolija je magija sa svijećama. Magija sa svijećama temelji se na tri načela: koncentracija, snaga volje i vizualizacija.

Jednostavno rečeno, osoba koja želi da se njezina želja obistini, mora koncentrirati, poželi želju (vizualizacija) i očekuje ostvarenje želje (snaga volje). Svijeća koja se koristi u ritualima mora biti nekorištena, jer ukoliko je korištena, tada nakupljene vibracije u svijeći mogu poremetiti djelovanje i smanjiti njihovu učinkovitost. Tijekom rituala, svijeća postaje produžetak mentalne snage i životne energije. Kada se nanosi mirisno ulje na svijeću, potrebno je da se ono utrlja uvijek u istom smjeru prema dolje. Svijeće koje se koriste moraju biti u skladu s onim za što su namijenjene:

Bijele svijeće predstavlja duhovnost i mir.

Crvene svijeće simbolizira zdravlje, energiju, snagu, hrabrost i seksualnu energiju.

Roze svijeća predstvalja ljubav, nježnost i romantiku.

Žuta svijeća simbolizira intelekt, maštu, pamćenje i kreativnost.

Zelena svijeća predstavlja plodnost, obilje, sreću i harmoniju.

Plava je simbol inspiracije, okultne mudrosti, zaštite i posvećenosti.

Ljubičasta predstavlja materijalno bogatstvo, veću psihičku sposobnost, duhovnu snagu i idealizam.

Srebrna svijeća simbolizira vidovitost, inspiraciju, astralnu energiju i intuiciju.

Narančasta svijeća je simbol ambicije, pitanja karijere i zakona.

U ritualu za ozdravljenje koristi se crvena svjećica. Za uspješno polaganje ispita žuta svjećica. Za ezoterijske znanje plava svjećica. Za imovinsku korist ljubičasta svjećica. Također, svaka boja je povezana i sa određenim zodijačkim znakom i planetarnom snagom, prema tome data je sljedeća podjela: ovnu odgovara crvena boja, biku zelena boja, blizancima žuta boja, raku srebrna boja, lavu narančasta boja, djevicama žuta boja, vagama roze boja , škorpijama crvena boja, strijelcu ljubičasta boja, jarcu crna boja, vodoliji sve boje i ribama svjetlo ljubičasta boja. Nakon svakog rituala, svjećica treba da izgori do kraja. Nikada se ista svijeća ne koristi za više rituala.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)