AKO Ovo Uradite Sa Cimetom, Živjet Ćete u Blagostanju!

horoscope guru

cimet

Ovaj aromatični začin koristi se u ritualima za privlačenje ljubavi, novca i blagostanja, ali i za zaštitu doma od neprijatelja

Uporaba cimeta u magiji vekovna je tradicija. Energija ove biljke povezana je sa muškim principom, čiji je vladar Sunce i element vatra. Rituali sa cimetom često se izvode da bi se predvidjeli budući događaji, ali iu svrhu iscjeljenja iu ljubavnoj magiji, a ovaj začin vrijedi i za jak afrodizijak. Može se koristiti kao prah, ali prednost ima ulje jer ima jaču energiju. Iako u radnjama može kupiti gotovo, ezoteričarima savjetuju da ga onaj ko izvodi ritual napravi sam, jer mu je u tom slučaju jača moć.

Zaštita

Cimet  Zbog muške, aktivne energije, cimet je idealno magijsko sredstvo za zaštitu. Devet štapića cimeta povezati crvenom trakom, a potom svežanj okačiti iznad vrata. To će spriječiti ulazak neprijatelja i loše energije u dom. Isti takav svežanj može se postaviti i na sims prozora.

Prosperitet

Cimet Dobra financijska situacija kao i osobni prosperitet, također su povezani s muškom energijom. Štapići od cimeta u kombinaciji sa karanfilićem, đumbirom i narančine korom donose povišicu, unapređenje ili promjenu posla. Dovoljno je da se bilje stavi u zelenu vrećicu koja se potom stalno nosi u torbi.

Ljubav

Zbog elementa vatre, cimet je moćan sastojak ljubavne magije. Ritual je jednostavan: zapaliti štapiće cimeta ili ih držati pod jastukom.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)