Magija bilja

horoscope guru

 

magija biljaka

Bilje ima veliku primjenu u magiji. Lavanda se koristi za opuštanje, spavanje i ljubav. Također se koristi u kući za blagoslov i čišćenje. Lavanda je povezana s planetom merkur i elementom zraka. Vrbena se može koristiti za kreativnost, nadahnuće, proricanje, zaštitu i prosperitet. Kao i lavande, vrbena se također može koristiti za spavanje i opuštanje. Vrbena je povezan s planetom venerom i elementom zraka. Jasmin je biljka povezana s ljubavlju, slatkim snovima i samopoštovanjem. On poboljšava samopoštovanje. Jasmin je povezan sa mjesecom i elementom vode. Kadulja se smatra odličnom za prosperitet i poslovanje. Žalfija je povezana sa jupiterom i pripada elementu zraka. Ruža je povezana sa venerom i elementom vode. U čarolijama, ruža pomiješana sa tamjanom pojačava žensku energiju. Sandalovina je povezana sa mjesecom i elementom vode. Crvena sandalovina je povezana s planetom venerom. Sandalovina podiže duhovnu energiju. Ružmarin uklanja negativnu energiju. Ružmarin je povezan sa suncem i elementom vatre.

Zijevalica se koristi u zaštitnim ritualima. Ukoliko vam je netko poslao negativnu energiju, stavite zijevalica na ogledalo i sva negativna energija će se vratiti pošiljatelju.

Anis sjeme oslobađa od noćnih mora, dok svjež anis štiti od zla.

Bosiljak-smjesa bosiljka i soli zaustavlja ulazak zlih sila u dom. Grančica bosiljka privlači novac.

Kupina se koristi u zaštitnim ritualima.

Neven – vjenčić od nevena okačen iznad ulaznih vrata sprječava ulazak negativnosti u dom.

Mačja trava se koristi u ljubavnim čarolijama i za prizivanje dobre sreće.

Kamilica se koristi za privlačenje novca. Cvjetove kamilice treba staviti na osobne stvari kako bi se neutralizirali utjecaju negativnih čarolija i uroka.

Maslačak pojačava psihičke moći. Ukoliko se stavi u sjeverozapadni kut doma donijeće povoljne vijesti.

Zova štiti od negativnosti i dodnosi prosperitet.

Komorač postavljen u blizini prozora odbraniće dom od zlih duhova.

Hibiskus se često koristi u ljubavnoj magiji i obredima za vjenčanje.

Lavanda se koristi u ljubavnim čarolijama. Stavite ulje lavande na odjeću za privlačenje ljubavi. Također, ona štiti od okrutnog postupanja bračnog druga. Stavljanje lavande pod jastuk donijeće dobar san.

Matičnjak se koristi za uspjeh i prosperita. Ukoliko utrljate matičnjak na košnice pčela, privući ćete nove pčele i zadržati stare pčele.

Menta se koristi protiv uroka, kao iu ritualima za novac i prosperitet. Ulje mente ublažava ubod insekata sa žaokom.

Imela štiti od munje, paljevine i nesreće.

Kopriva se koristi za uklanjanje prokletstva. Lonac svježe pokošene koprive postavljen ispod bolesničke postelju će pomoći u oporavku.

Ruža se koristi u ljubavnim ritualima. Latice ruže posipaju se oko kuće kako bi se smanjile nesuaglasice u obitelji.

Aloja čuva kuću od zlih utjecaja i spriječava nesreću u obitelji.

Kantarion štiti od prehlade kada se nosi u džepu. Ukoliko se bere petkom izliječi će osobu od melanholije. Zapaljen kantarion protjeruje zle duhove.

Vrbena stavljena blizu kreveta sprječava noćne more. Ona se koristi u ljubavnim i zaštitnim ritualima. Vjeruje se da može otjerati zle duhove i negativne sile.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)