Magično Mjesečevo djelovanje

horoscope guru

Mjesec

Vjeruje se da je Mjesečevo djelovanje još uvijek misterija za sve. Utjecaj Mjeseca je veoma važan.

Riječ Mjesec dolazi od grčke riječi mjeriti. Po utjecaju mjeseca ovdje je dat prikaz svih dešavanja koja su najizraženija u danima tijekom tjedna.

Ponedjeljak: kuća, obiteljska pitanja, medicina, proročki snovi, razvoj, ženska pitanja.

Utorak: konflikti, snaga, lov, sport, politička angažiranja, psihička izdržljivost, kirurški zahvati, muška pitanja.

Srijeda: komunikacija, inspiracija i kreativnost, pisanje, pjesme, sve što je povezano s pisanjem i pričanjem, ispiti, učenje, predavanje, samoupoznavanje i samodokazivanje.

Četvrtak: materijalna pitanja, financijski prosperitet, kockanje, dobra sreća, generalni uspjeh, časti i nagrade, pravna pitanja i razni poslovi.

Petak: komfor, zadovoljstvo, luksuz, napori u vezi umjetnosti, aromaterapija, ljubav, romansa i požuda.

Subota: karmička pitanja, reinkarnacija, misterije, mudrost, starije osobe, smrt, iskorjenjivanje štetočina i bolesti.

Nedelja: poslovni poduhvati, partnerstva, promocije, profesionalni uspjeh, prijateljstva, psihičko i mentalno zdravlje.

Ponekad postoje dva puna mjeseca u jednom mjesecu. Ljudi ostaju uvjereni da puni mjesec ima utjecaj na njihove živote. Uostalom, zemljina površina se sastoji od 80 posto vode, ljudsko tijelo također, tako da to ima smisla. Plimne varijacije u većini priobalnih područja rijetko prelaze deset metara. U jezerima i ljudskim tijelima plime su zanemarive. Utjecaj Mjeseca se na Zemlji osjeti na razne načine. No, što je s utjecajem na čovjeka?

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)