Magična olovka

učenje

Učenici i studenti tokom školovanja prolaze nekad kroz manji, a nekad kroz veći krizni period.Zbog nekih životnih situacija koje ih brinu ponekad nisu usredotočeni na učenje i nisu u stanju zapamtiti gradivo koje uče.Postoje rituali koji mogu biti od velike pomoći da se mogu koncentrirati, ali i donijeti sreću prilikom ispita.

Čudesna magična olovka

Ova olovka garantirano donosi uspjeh i u školavanju, ali i u polsovanju prilikom potpisivanja važnih dokumenata.Uzmite novu olovku i omotajte oko nje vlas kose (ukoliko je prekratka, možete i da je zalijepite selotejpom).Potom je stavite na prozor, direktno na sunce, i izgovorite bajalicu: ”Molim božanske sile da blagoslove moju olovku kako bi mi donjela uspjeh i blagostanje”. Olovku ostavite na suncu još sat vremena, a zatim skinite sa nje dlaku i odložite je na sigurno mjesto.

Čini za dobre rezultate na testu

Prijee testiranja izgovorite u sebi sljedeću bajalicu: ”Pozivam vjetar, vodu, zemlju i zrakh da mi pomognu, da mi poboljšaju koncentraciju i razbistre misli da bih sa velikim uspjehom uradio/la ovaj test

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)