Isprobajte i Vi – ljubavnom magijom vratite partnera!

horoscope guru

 

ljubavna magija

Element vatre je oduvijek bio povezan s ljubavnim ritualima. Svijeće u čarolijama predstavljaju  element vatre. Kada je mjesec pun, treba uzeti crvenu svjećicu i ružino ulje. Iglom ispišite vaše ime  i ime vašeg partnera na svjećicu. Ovu svjećicu namažite sa ružinim uljem, od vrha prema dnu i  upalite je. Fokusirajte se na svoju voljenu osobu, dok psihički prenositi energiju u svjećicu.    Svjećica treba da izgori do kraja i tada je ritual završen.

 Ljubavna čarolija

Ova čarolija je veoma jednostavna i služi za privlačenje prave ljubavi. Za ovu čaroliju potrebna  vam je bijela svijeća srednje veličine, nekoliko sitnica koje imaju vrijednost za vas i trn bijele  ruže.Sveća bi trebala biti dovoljno velika kako bi mogli upisati čaroliju na nju. Također je važno da  cijela svijeća izgori tijekom rituala. Na određeno mjesto u domu, stavite svijeću, trn i nekoliko  vrijednih sitnica. Na svijeću, pomoću trna, tri puta treba upisati sljedeće riječi: “Prava ljubav doći  će meni.” Zapalite svijeću i dok ona ne izgori do kraja, nemojte je gasiti. Ukoliko na kraju ostane  vosak od svijeće, skupite ga, s ostalim stvarima i držite na sigurnom mjestu.

Ritual pomirenja

Ovaj ritual se radi ukoliko su dvije zaljubljene osobe posvađale. Potrebno je da spremite crvenu i bijelu svijeću. Crvena svijeća predstavlja strast i muškost. Bijela svijeću predstavlja žensku čistoću. Iglom na crvenoj svijeći napišite ime i prezime muške osobe s kojom želite pomiriti. Na bijeloj svijeći napišite svoje ime i prezime. Obje svijeće namažite s nekoliko kapi čistog eteričnog ulja od lavande. Lavandom vlada planeta merkur, koja pomaže u komunikaciji. Ovo eterično ulje ćete namazati od dna svjećica ka vrhu, pa prema sredini svijeća. Ovaj postupak učiniti iu obrnutom smjeru, odnosno, od vrha prema kraju svijeće i od kraja do sredine svijeće. Nakon toga, napišite vaše ime i prezime te ime i prezime vašeg partnera, na list bijelog papira. Svijeće stavite jednu pored druge, a list papira ispod svijeća. Onda zapalite svijeće i kapnite po malo voska od obje svijeće po imenima na bijelom papiru. Zatim pospite nekoliko kapi eteričnog ulja preko tog voska i izgovorite: “Tvoja sudbina je zapečaćena. Mi smo jedno. ” Nakon točnog jednog sata od početka rituala, ugasite svijeće i iznesite ih van kuće. Stavite list papira s vašim imenima u novi omotnicu. Ovaj omotnicu držite u svom jastuku ili ispod kreveta. Nakon izvjesnog vremena, kada čarolija uspije, ovaj omotnicu spalite.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)