Ljubav i sladoled

horoscope guru

ljubav

Zanima vas da li je vas partner baš ona prava osoba za vas? Želite se u to uvjerit? Možete i to vrlo lako, pomoću sladoleda! Sigurno niste znali da okus sladoleda može vam puno reći o partneru.

Kad sljedeći put pozovete nekoga na sladoled, obratite pozornost na okuse koje će izabrati. Oni vam mogu otkriti da li  riječ o strastvenoj, romantičnoj ili opreznoj osobi.

Vanilija – za romantičare 
Vanilija je najpopularniji okus sladoleda u svijetu. Okus vanilije privlači romantične, senzibilne i spontane duše. U ljubavi se predaju i uživaju u svakom trenutku. Ponekad im je teško reći ne, čak i kad bi trebali. Najbolje im odgovaraju drugi koji vole vaniliju.

Jagoda –oprezna,pouzdana i mazna
Jagoda otkriva iskrene i pouzdane, pomalo oprezne, ali mazne ljubavnike. Najbolje će se osjećati i uživati u društvu limuna.

Čokolada –strast i šarm
Čokolada je, nakon vanilije, druga na ljestvici najpopularnijih okusa sladoleda. Njezini su obožavatelji strastveni i šarmantni zavodnici skloni koketiranju i flertu. Uvijek su u potrazi za novim uzbuđenjima jer ne podnose dosadu. Ljubav i srodnu dušu će pronaći među obožavateljima karamele ili banane.

Lješnjak- ozbiljnost i ozbiljna veza
Ljubiteljima lješnjaka nije do ljubavnih igrica i avantura ili flertova, već traže ozbiljnu vezu. Najveće šanse imat će kod pistacije i punča.

Banana – nježnost i simpatičnost
Ljubitelji banane prave su maze, nježni i simpatični,šarmantni. U potrazi su za idealnim partnerom koji se možda krije među limunima ili čokoladom.

Pistacije- akcija i pomoć

Uvijek su za akciju, vole društvo i spremni su pomoći kad zatreba. Pa tko ih takve ne bi volio?! Uz obožavatelje lješnjaka naći će srodnu dušu.

Stracciatella-empatija

Ljubitelji ovog okusa sladoleda imaju razvijen osjećaj empatije i lako im je razumjeti partnera. Uvijek će znati razumijeti i pokazati i biti rame za plakanje ako zatreba Ali to isto očekuju i od druge strane. Odgovaraju im limuni i višnje.

Proljeće i toplo vrijeme je stiglo,stoga pozovite ga na sladoled i uživajte u okusima sladoleda,a ujedno i onaj okus sladoleda koji će onaj drugi naručiti za sebe,reći će vam kakva je osoba ili još bolje kakav bi bio partner.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)