Leptir meditacija otklanja tugu i bol

horoscope guru

 

Leptir meditacija

Gotovo da nema osobe koja se ponekad ne osjeti učaurene: u takvim trenucima život djeluje kao ravna crta, ništa se ne događa, svaka akcija završava neuspjehom ili odustajanjem.

Međutim, postoje metode koje mogu pokrenuti energiju i transformiraju je u uspjeh, a jedna od njih je i leptir meditacija kojom se razbijaju unutarnje blokade i eliminiraju negativne emocije, čak i bolest. Kao što se leptir kreće prema svjetlosti, tako se onaj tko primjenjuje ovu metodu kreće ka izobilju i sreći.

 Metamorfoza

Životni ciklus leptira zapravo je nevjerojatno putovanje: iz jajašca nastaje larva, od nje gusjenica koja se zalijepi za list i učaure, a nakon nekog vremena iz ljušture izlazi prelijepi leptir, širi krila i leti prema suncu. Svaki čovjek može transformirati na sličan način, da od pesimiste postane optimista, od gubitnika pobjednik. Prije toga, staro stanje, isto kao ružna gusjenica, mora nestane, a to znači da osoba mora izbriše negativne mentalne programe.

Zlatna čahura

Smjestite se udobno i duboko udahnite nekoliko puta. Potom zamislite da sjedite na grani i da se oko vas stvara zlatna čahura u kojoj se osjećate zaštićeno, sigurno. Ostanite u čahuri nekoliko minuta i razmišljajte o problemima koji vas trenutno opterećuju. Što vas to koči i sputava, od čega strahujete? Pažljivo analizirajte svaku stavku, a potom zamislite kako se čahura otvara i kako izlazite iz nje, dok brige i problemi ostaju unutra.

Oslobodite se problema

Zamislite sada livadu prepunu cvijeća iznad kojeg lete leptiri. Udahnite duboko, raširite ruke i stvorite u glavi sliku kako letite sa cvijeta na cvijet i napajate se nektarom koji vas snaži. Letite u mislima gdje god vam je volja, osjetite povjetarac na licu iu kosi, dišite punim plućima. Osjećajte se snažno i samouvjereno, neka vam nebo bude granica

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)