DA LI Ste Znali Što Znači Ako Pronađete Ključ – Ključem do sreće,metlom protiv uroka

horoscope guru

ključ

 Ključ za sreću

Postoji staro vjerovanje koje kaže da je velika sreća ako netko  slučajno pronađe ključ. To znači da će se toj osobi otvoriti sva  vrata k uspjehu, ljubavi, braku, poslu i sreći. Ako imate slučajno  pronađen ključ, zapalite bijelu svjećicu i zamislite želju. Na  komadiću papira nacrtajte vrata koja će se otvoriti k ispunjenju  vaših želja. Stavite malo bijelog voska na nacrtana vrata, a ključ  stavite u taj vosak. Nakon toga, ugasite svjećicu. Kada se vosak  ohladi,papir presavinite na pola. Ovaj ključ nosite uvijek sa sobom  i vjerujte u ostvarenje svoje zamišljene želje.

 Metlom protiv uroka

Da bi majka svom djetetu otjerala sve uroke i osigurala miran san  potrebno je slijedeći ritual. Navečer prije nego što dijete krenena  spavanje, majka uzme čistu metlu i stavi je pod slavinu vode. Onda  sa metlom tri puta umije svoje dijete. Nakon toga mu mokrom  rukom na čelu nacrta znak križa i kaže: Oslobodi se.

 Kada ćete se udati saznajte uz zrna pšenice

Ako neka djevojka želi da sazna kada će se udati, potrebno je da uzme jedan lonac i u njega posije malo pšenice. Nakon nekoliko dana, ako klice pšenice počnu klijati u krug, pokazatelj je da će se djevojka uskoro udati. A ako nema kruga, udaja se neće desiti u skorije vrijeme.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)