KAKO SE PRISJETITI SNOVA

horoscope guru

Najgore od svega je kad se ujutro probudimo da se najčešće ne možemo sjetiti naših snova, ali smo također i jako radoznali, jer sve želimo znati sa našim razumom.

Dok spavamo nalazimo se u stanju nesvijesti. Ali isto tako ne moramo ostati u tom stanju i tako se možemo prisjetiti naših snova. Potrebno je samo biti spreman na takozvanu nesanicu. Prije spavanja dovoljno je nekoliko puta sa svojom podsviješću sebi reci ili se uvjeriti da se želiš u trenutku kad sanjaš i vizualiziraš svoj san, probuditi i da se želiš sjetiti svoga sna. Na taj način se možete probuditi u određeno vrijeme kad vi to poželite. Također možete zamoliti anđele za pomoć i zaštitu. Ovo kao i sve ostale sposobnosti se mora redoviti trenirati. Također je dobro imati bilježnicu i olovku tako da možete zapisati što ste sanjali, preporučljivo je ne paliti svjetlo, možda malu lampu tako da se skroz ne razbudite, jer ćete se na taj način teško prisjetiti sna. Također pazite da odete “ranije“ u krevet i da niste previše umorni jer se inače ne ćete moći probuditi jer duša se brine da uvijek imamo dovoljno sna koji nam je potreban.
Sve ovisi o nama da li ćemo se probuditi nakon sto smo nešto sanjali ili ne, jer činjenica je da u toku noći sanjamo više snova.

Nakon nekog vremena ćete vidjeti i rezultate. Na taj način možemo sebi pomoći da se riješimo nekih problema koji nas muče- pri tome je najljepše ako to sve prepustimo u Božje ruke.

Kroz snove je moguće doznati zašto imamo probleme sa nekim osobama ili probleme u poslu, sa obitelji.

Također možete prije spavanja postaviti pitanje i kroz snove ćete dobiti odgovor. Samo nemojte pokušati na ovaj način manipulirati druge jer samo možete sebi naštetiti.

Dok sanjamo i spavamo također imamo i kontakt sa višim bićima, ali kako mi nismo na njihovom nivou takvih snova se ne možemo prisjetiti.

Ako želite napraviti ovu vježbu, molim vas , pripazite da sa ovom tehnikom ne manipulirate svijet oko sebe jer možda na taj način možete prouzrokovati više štete, kako vama tako i drugima, nego koristi.

Prepustite se sanjanju,gledajte vaše snove i uživajte u njima.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)