Kako očistit prostor od negativnih sila

horoscope guru

 

Prostor se čisti na puno načina,a ovo je jedan od načina…

Za ovaj ritual potrebno će nam biti: jedna bijela svijeća, tamjan i ugljen na kojem će tamjan gorjeti. Svaka prostorija se čisti zasebno što znači da u prostoru je prisutna samo osoba koja obavlja obred, a sva vrata i prozori moraju biti zatvoreni. U jednu ruku se uzme zapaljena bijela svijeća u drugu tamjan te se polako kreće uza zid tiho izgovarajući bajalicu (može biti i molitva ili neka proizvoljna bajalica) te se uza zid obilazi cijela prostorija te tako redom sve prostorije u kući. Po završetku obreda svijeća, tamjan i ugljen se uništavaju kao i urok ili dotrajali talisman. Također jedan od recepata za čišćenje prostora kaže da je potrebno uzeti jednu bijelu svijeću i postaviti je na crveni papir (ili kakvu drugu crvenu podlogu) te zapalit svijeću u prostoru koji čistimo te moliti se nad svijećom dok ne izgori. Zatim pokupit crveni papir i ostatak svijeće te uništiti kao urok ili dotrajali talisman.

Uobičajeno je da nakon skidanja uroka pravimo zaštitu osoba ali i prostora kako ne bi neko obnovio ili ponovo bacio urok na isti. Sedam zrnaca tamjana zalijepi se prozirnom ljepljivom trakom s unutrašnje strane praga i svih prozora koji gledaju na tu stranu, a u nivou su ulaznih vrata.  Sa vanjske strane kapne se jedna kap ružmarinovog ulja. Drugi recept kaže da se glogov trn zakopa ispod kućnog praga kako bi zaštitio od zla i uroka.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)