ENERGIJA POZITIVNIH MISLI

horoscope guru

Svaka misao postaje nešto. Od trenutka svog stvaranja misao postaje stvarnost. Svaki puta kada mislite, bez obzira da li je ta misao dobra ili loša, vi stvarate realnost. Jednom kada kreirate misao o nečemu ili nekome, suđeno je da se ta misao manifestira. Ako se ne manifestira, vraća se natrag. Ali ne vraća se tamo od kuda je proizašla, jer kada je nešto stvoreno ne može se uništiti. Ona se vraća unutar Eteričnog tijela ( aure ) i ostaje tamo, mirno čekajući trenutak kada će se iskoristiti.

Ako se ne iskoristi, što je često slučaj, onda postaje blokirana negativna energija. Ova negativna energija prožima Auru i obično zbog toga što ne odlazi nigdje, postaje ustajala materija. Ta materija putuje u tijelo i obično jer je eterična, nastanjuje se u čakrama i počinje djelovati na fizičko tijelo. Često razmišljate o nekome. Osjećate da želite razgovarati o nečemu ali to ne učinite. U tom slučaju stvara se energetska blokada ( misao ) u grlenoj čakri. Možda strahujete od otvaranja vrata duhovnom dijelu sebe. Razmišljate o tome ali to ne realizirate; tada stvarate energetsku blokadu ( misao ) u svome trećem oku ili krunskoj čakri. Ovo su dva primjera gdje se mogu stvoriti blokade.

S vremenom i često kroz mnoge inkarnacije, zbog toga što se ne vide, ostaju gdje jesu i sve više i više postaju bijesne zbog toga što se ne mogu pomaknuti. Vi ste ih zaustavili zbog svog nedjelovanja i niste dozvolili tijek kreiranja energije. One se tada pokušavaju vratiti natrag svome kreatoru. No međutim to ne mogu učiniti jer to nije moguće. Zbog toga što je to stvar duhovne prirode a ne fizičke, ukloniti ga može samo duhovni kanal. Misao je kreirana i ona se ne može rastaviti osim duhovnim iscjeljivanjem ili višom intervencijom neke vrste, na primjer molitvom. Sve misli su energija i sva se energija mora kretati prema naprijed. Kao što ljudski spermij ima samo jednu svrhu a to je da oplodi žensko jajašce, tako i energija misli ima samo jednu svrhu a to je da kreira ono što je bila misao. Negativne misli kreirati će negativnu realnost, pozitivne misli pozitivnu realnost. Tako se stvaraju blokade.

Samo viša energija iz Viših sfera može ukloniti te blokade. Dovodeći tu energiju ( ako niste previše blokirani tom energijom ) osobno ili putem druge osobe, kao što je iscjelitelj, snaga duhovne energije može putem pravog kanala podići energiju te blokade i raspršiti ju sve dok se ne vrati tamo od kuda je i došla; u univerzalnu energiju. Uklanjanjem te ustajale, negativne energije naše duhovno tijelo vibrira višim nivoom vibracije.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)