Emocionalni obrasci

horoscope guru

Emocionalni obrasci

Detinjstvo ima veliki utjecaj na način vezivanja koji razvijamo u odnosima a kontekst u kom odrastamo uveliko definiše naše obrasce ponašanja. Energija, ljubav i podrška koje primamo kao djeca uče nas i pokazuju kako ćemo to prenjeti bliskima u svojim odnosima kao odrasli ljudi.

Činjenica da u svojoj porodici sve to niste dobili ili ste dobili manje nego što ste očekivali predodredila je vašu percepciju odnosa. Energetski uzorci emocija koje ste osjećali dok ste bili dete ostali su zapisani u vašem tjelu i ono te uzorke vezuje za pojam odnosa. Ti energetski uzorci aktiviraju se kad ste u situaciji u kojoj biste mogli da uspostavite potencijalni odnos i oni podsvjesno utiču na vaš izbor. Zašto se dješava da vas privuče pogrešna osoba, osoba s kojom nije moguć harmoničan odnos? Odgovor je u tome da se sa tom osobom u blizini ponavlja energija slična onoj koju ste kao mali zapamtili pod pojmom ljubavni odnos.Ipak, kako se ta informacija zapisala u vama dok ste bili djete, tako se i nova informacija može uvesti i zameniti onu koja vas ometa na putu do srećnog cilja. Različitim tehnikama duboke energetske relaksacije ili meditacije u kojima postižemo visok nivo isključenosti uma i izuzetno snažnog protoka energije kroz telo možemo da harmonizujemo naše zapisane obrasce i automatski počinjemo da se ponašamo drugačije i da privlačimo drugačije ljude.

U novije vrjeme naučnici nalaze sve više dokaza koji idu u prilog izrečenom. Na primjer, razvija se nova grana genetike — epigenetika koja proučava delove gena na koje možemo da utičemo načinom života, spavanjem, hranom itd., dok se donedavno smatralo da je genetski zapis nepromjenjiv,  da se program ćelije ne može svesno izmjeniti. Drevna metoda  govori o tome da energetskim radom na sebi život možemo potpuno da harmonizujemo i na taj način promjenimo svoje životne rezultate.Dakle, slično kao što možemo da treniramo telo u nekom sportu, različitim i naoko nevezanim vežbama, tako i vi možete da naučite da se zaljubljujete u prave tipove muškaraca, tipove koji će s vama ostvariti harmoničan odnos, i to ne vježbama koje će uključivati samo stajanje ispred ogledala i izgovaranje da zaslužujete harmoničnu ljubav već i s tom naoko nepovezanom vežbom energetske relaksacije.I nemojte se obeshrabriti ako odmah ne počne da vam se sviđa neko ko će vam i uzvratiti. Svakodnevno vježbajte energetsku relaksaciju na svom tjelu da biste mu povećali kapacitet energije. Što više energije imamo to je pozitivniji rezultat našega života uopšte.

S druge strane, biti majka ili otac za svakoga je podjednako zastrašujući koncept ako o njemu počnemo da razmišljamo. Delovaće banalno ali prije nego što prvi put skočimo u vodu, počnemo li da razmišljamo o skoku, uhvatiće nas strah kojeg ćemo se teško rješiti razmišljanjem. Skok i gotovo!I tu opet dolaze do izražaja stečena znanja dok smo bili mali. Ako smo na energetskom nivou primili informaciju od roditelja da je roditeljstvo nešto što je teško, ako su se oni osjećali neadekvatno za tu ulogu, čak i ako nisu to pokazivali, takva informacija se, takođe, beleži u nama.

Za trudnoću i ulogu majke možete se pripremiti tako da uravnotežite telo i svakodnevno radite na svojim odnosima kako biste zaista počeli da uživate u životu. Uživanjem i radovanjem životu i njegovim rezultatima, ma kako ispočetka neznatni bili, i vaše energetsko telo će procvetati. A uskoro bi u taj rajski vrt mogao da dođe i neki princ koji će u srcu nositi samo vaše ime.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)