Boje pokretači energije

horoscope guru

boje pokretaci energije

Svakodnevno smo okruženi bojama. Pomoću boja možemo poboljšati naše zdravlje, raspoloženje i emotivno stanje.Koristeći boje možemo uravnotežiti svoju energiju i poboljšati svakodnevni život.

Boje mogu liječiti, osloboditi kreativnost, promijeniti rasploženje, osloboditi energetske blokade, ublažiti psihička, mentalna i emotivna stanja, promijeniti vlastiti stav koji nas vraća unazad.

Ovim jednostavnim metodom liječenja može se naučiti kako se meditira s bojama, koje boje kristala treba koristiti, kako pomoću takvih metoda vratiti ravnotežu u um i tijelo. Pomoću ovog načina svaka osoba može imati koristi od energetskih vibracija i ljekovitih svojstava boja.

Crvena i plava boja koriste se dosta u medicini za liječenje migrene, zglobova i cirkulacije. Boja je čista energija, a svaka boja ima svoju energetsku vibraciju. Svaki dio našeg tijela različito reagira na određene boje. Kada smo bolesni i emotivno iscrpljeni, možemo koristiti odgovarajuću boju za vraćanje ravnoteže u problematičnom području. Crvena, narančasta i žuta su boje koje nam vraćaju energiju. Plava i ljubičasta djeluju umirujuće i opuštajuće. Boje mogu utjecati na promjenu raspoloženja. Koristite više narančaste za kreativnost i samopouzdanje, a plavu boju da smirite svoj ​​bijes. Zelena boja daje uravnoteženost, dok tirkizna boja poboljšava imunološki sustav.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)