Boja odrjedjuje tko vam se dopada

horoscope guru

Boja

Jedna od čestih zabava jeste odredivanje toga kakav vam partner odgovara na temelju ovog ili onog detalja. Jedan takav testic – sasvim jednostavan – nudimo vam danas.  Koja vam se boja od sledećih najvise dopada: narandzasta, ljubicasta ili zelena? To ne mora biti boja koju najčešće nosite, niti boja koju biste najradije upotrebile imati neogranicenu sumu novca za dekoraciju stana, samo boja koja vam se u ovom trenutku vizualno najvise dopada. Zatim procitajte rezultate u skladu s bojom koju ste odabrali.

Zeleno: vi ste praktični i skloni tome da vodite računa o drugima; kad upoznate potencijalnog partnera, te vase osobine brzo ga navedu da vam otvoreno prica o sebi, da se osjeti ugodno i da osjeti da ga u potpunosti podrzavate. S lakocom od pocetka vidite sta mu je bitno. Slobodno vjerujte svojim instinktima, kao i svojoj sposobnosti da saslusate druge, jer vampomazu da razumijete sta potencijalni partner zeli od veze. Bitna vam je partnerova inteligencija – ona potiče vasu radoznalost. Kada birate bracnog partnera, birate onog s kime cete se osecati sigurno, sta god sigurnost bila za vas (nekome je to dom i djeca, nekome novčana sigurnost, nekome veza u kojoj osjećate da se brinu o vasim potrebama, ili kombinacija bilo cega navedenog) . Osoba za koju se trajno vežu oni koji su odabrali zeleno je stabilna. Malo upozorenje: to sto ste otvoreni i djelujete kao nevinasce (to jest, pomalo naivno i neiskusno) moze vam otezati da nadete partnera kakvog zelite, jer nekad ljudima da pogresan dojam o vama, pa se razocaraju kad shvate da niste ono sto su ocekivali.

Ljubicasto: u pocetku vas kod potencijalnog partnera privuce njegova energija, ali vam zapravo najvise odgovaraju oni koji vas smiruju i cine da se dobro osjećate u vlastitoj koži. Muskarce privlaci vase pomalo dramaticno ponasanje, a vas entuzijazam cini da se osjećaju osnaženi – njihovi vlastiti zivoti im se uz vas čine uzbudljivim i osjećaju da su im mogućnosti beskrajne. Vjerni ste, veze su za vas nesto ozbiljno. Kad birate partnera za brak, pored toga sto obavezno mora zadovoljiti ranije navedene kriterije, odlucujete se za onoga koji dobro izgleda. Oni koji su odabrali ljubicasto stupaju u brak sa zgodnim momcima. Mali savjet: pruzite potencijalnom gospodinu pravom sansu – nemojte unaprijed nista pretpostavljati, sudite o njemu prema njegovom ponasanju, a ne prema tome koliko se uklapa u neki vas zamisljen ideal.

Narandzasto: harizmaticni ste, lako vas je voljeti i vrlo ste prijateljski nastrojeni, sto se potencijalnim partnerima jako dopada. Koristite dodir da biste im stavili do znanja da ih slusate i da vam je stalo do njih, i to vam omogućava da sagledate pravo stanje stvari u odnosima i situacijama. Inicijalno vam se dopadne kako neko izgleda, ali za trajnu vezu birate po inteligenciji. Posveticu se pametnom muskarcu i skloni ste tome da brak shvaćate u “dok nas smrt ne rastavi” smislu. Gradite odnos s onim ko moze da vas nauci necem novom. Oni koji odaberu narandzasto stupaju u brak s inteligentnima. Malo upozorenje: kada prvi put sretnete nekoga, vi često krijete svoju ranjivu stranu, pa je pametan sustav obrane koji ste izgradili sve sto ta osoba vidi. Ukoliko se s vremenom ne otvoriti, moguće je da potencijalni partner nikada ne spozna vasu pravu prirodu.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)