BLOKADE I KAKO IH SE RIJEŠITI – Energije svijetla i ljubavi

horoscope guru

Blokade

Blokade su kao i sve ostalo razno razne energije koje nastaju od energija naših misli i osjećaja, koji imaju niske energije i jako su tamne, sto znači da nisu u svijetlu. Energije svijetla i ljubavi su tople i šire se dok niže energije tipa strah, panika, tuga, žalost ili mržnja su hladne i zato se skupljaju i tako stvaraju blokade. One su uvijek hladne jer nastaju od nižih, hladnih energija.

Kada nakupimo mnogo negativnih energija i događaja tipa bol, patnja, nečija smrt, stvaramo u našoj srčanoj čakri mnogo negativnih energija. Ali ne samo u našoj srčanoj čakri, koja je na centar osjećaja, stvaramo takozvane blokade, nego i u svim ostalim čakrama koje su povezane sa srčanom čakrom jer trauma dotiče sve naše čakre. Mi nismo sposobni sve naše traume i osjećaje tako brzo probaviti ili ih uopće ne možemo probaviti i na taj način se skupljaju negativne, hladne energije i stvaraju blokade.

Čakre i meridijani su tada puni negativne energije koje blokiraju prolaz svijetla kroz njih. Postoje mnoge koje su nastale od naših osjećaja i lošeg iskustva u ovome životu kao i blokade koje su posljedice nastale traumama u prošlim životima. Da bi se riješili naših blokada potrebno je mnogo ljubavi i svijetla i sto smo više u ljubavi i radosti lakše nam je privući situacije i osobe koje su također u ljubavi i svijetlu .Sto znači da dok imamo blokade privlačimo ljude koji imaju iste blokade. Energetske  ne mogu same nestati , mi ih uzmemo skupa sa našom aurom iz života u život. I to je također naša karma.  Ako imamo određene blokade u ovom životu njih samo još više možemo razvijati ili puniti negativnom energijom sve dok ne dođemo u dodir sa svjetlom i ljubavlju i dok svijesno ne proradimo na tome. U svakom životu se susrećemo sa istim situacijama i problemima kao i osobama iz prošlih života kojima nismo otplatili račun. Često se dogodi da su baš ti duševni i tjelesni problemi nastali u prošlim životima (jer su te energije u našoj auri). Te sve blokade dolaze ponovo i ponovo sve dok ne shvatimo da moramo oprostiti i da moramo voljeti umjesto mrziti kako neku osobu tako i neko stanje ili situaciju u kojoj se nalazimo.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)