ZAŠTO Je Važno Da Imate Amajliju – – AMAJLIJE ZA HOROSKOPSKE ZNAKOVE

horoscope guru

 

amajlije

Ovan: amajlija u obliku srca, kao i svi kristali u ovom obliku. Amajlija u obliku srca ovnovima donosi sreću u ljubavi. Stavite je na stol ili ispod jastuka da bi imali sreću u ljubavi.

Bik: figurica konja. Ova amajlija simbolizira snagu i odanost, a osobama u ovom horoskopskom znaku donjet će izdržljivost. Ovu amajliju stavite na stol ili je nosite sa sobom.

Blizanci: ključevi starinskog oblika. Ovu amajliju možete staviti na bilo koje mesto u kući, a poželjno je nositi je sa sobom u džepu. Ključevi simboliziraju otvaranje.

Rak: figurica bude. Ovu amajliju nosite sa sobom u džepu, a takođe je možete staviti u spavaću sobu ili blizu ulaznih vrata. Ova amajlija će donjeti mudrost i dugovječnost.

Lav: žeton za poker. Ovu amajliju možete nositi sa sobom ili staviti na radni stol da bi poboljšali svoje ideje. Na ovoj amajliji treba biti ucrtana djetelina, srce i konj.

Djevica: dugme. Amajlija treba biti od posebnog materijala. Ova amajlija će poboljšati kreativnost i inspiraciju.

Vaga: figurica lopte. Ovu amajliju nosite u novčaniku. Ona će poboljšati kreativno izražavanje.

Škorpion: metalni novčići. Ova amajlija donjet če sreću u putovanjima. Stavite ovu amajliju u svoju sobu ili je nosite je u novčaniku.

Strjelac: figurica psa. Ova amajlija će poboljšati finansijsku stranu. Držite ovu figuricu na stolu ili u spavaćoj sobi.

Jarac: poštanske marke. Ova amajlija se drži na stolu ili noćnom ormariću. Simbolizira sreću na putovanjima i ostvarenje kontakata sa osobama koje žive daleko.

Vodenjak: mala staklena kuglica ili kliker. Ova amajlija se nosi u džepu ili torbi. Ova amajlija će donjeti sreću pri ostvarenju ciljeva.

Ribe: figurica u obliku ribe. Ovu amajlijau stavite u spavaću sobu ili radni stol. Ova amajlija će poboljšati odnose sa drugima.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)