Akaša zapisi

horoscope guru

Akaša zapisi često su promatrani kao nešto misteriozno, okultno, pa čak i nadnaravno. No, ukoliko je nešto istinito, tada je proučavanje akaša zapisa doista najveće nadnaravno i iscjeljujuće iskustvo koje osoba može imati. Za sve to potrebna je duboka opuštenost, čvrsta usredotočenost, otvoren um i srce te želja da se istražuje nepoznato. Svatko tko je živio od postanka svijeta, sada živi ili će živjeti u budućnosti u ovome svemiru, doprinosi informacijama koje su sadržane u akaša zapisima. Naše misli, iskustva i djela nisu nikada i nipošto privatizirane ili posjedovane od strane nas samih. Dapače, one su dio globalnog uma, tijela i svjesnosti.

U prošlosti, kao i danas, postojalo je mnogo osoba koje su mogle pristupiti akaša zapisima, kao što su, primjerice, Nostradamus, Rudolf Steiner, Emannuel Svedenborg, Edgar Cayce i mnogi drugi. Međutim, svako ljudsko biće ima urođenu sposobnost pristupiti akaša zapisima, no, kao što to zahtjeva, recimo, bildanje mišića, tako i kvaliteta i sposobnost pristupa zahtjeva mnogo vježbi, treninga i, prije svega, veliku dozu strpljenja. Osobe koje su uspjele pristupiti akaša zapisima svjedoče o tome kako su im za uspjeh bile potrebne mnoge godine teškoga rada i meditacije. Može se reći kako nam najviše mogu pomoći mirna atmosfera i okruženje izvana, strpljiv um i unutarnji svijet.  
To su samo neki od zahtjeva koji su nam potrebni u našem putovanju kroz unutarnji svijet.
Budući da bilo tko može pristupiti akaša zapisima, lako je zaključiti kako i našim osobnim zapisima mogu pristupiti druge osobe. Ovaj informacijski “Svemirski Internet” neprestano je otvoren i slobodan svima onima koji ga žele istraživati.

Postoje mnoge meditacijske tehnike koje mogu smiriti um kako bismo mogli ući u akaša zapise. Pa ipak, najbolja meditacija je upravo ona koja je baš za nas najprirodnija i najprikladnija. Ovdje ćemo navesti primjer jedne meditacijske tehnike za čitanje akaša zapisa.

1. Sjedite nekoliko minuta uspravljenih leđa, opušteni, zamišljajući kako snop svjetlosti pada s vrha glave do baze vaše kičme. Noge možete staviti na krevet ili na zid. Ono što je vrlo bitno to je da su vam mišići opušteni.
Najbolje vrijeme za meditaciju je prije svitanja, ujutro, kada je sve mirno te nema puno aktivnosti i zvukova izvana.

2. Kada su tijelo i um u cijelosti mirni i opušteni, tada nježno i polako usmjerite svoju pažnju na prostor u sredini čela (u dubini od 5 cm). Dišite duboko i sporo unutar ovoga prostora na čelu otprilike jednu minutu. Kroz ovaj fokusirajući proces, nastavite s dubokim i sporim disanjem, predavajući se sve više sa svakim izdahom i udahom sadašnjem trenutku.
Nostradamus je bio slavan po tome što je koristio polirani crni kamen oniks ili crno ogledalo kako bi ušao u akaša zapise. Iz praktičnih razloga, možete zamisliti kako gledate u crno ogledalo koje se nalazi unutar prostora vašega čela. Pokušajte ostati u ovome crnom prostoru za vrijeme dok od neke osobe uzimate njezino vrijeme, datum, godinu i mjesto rođenja. Budite svjesni u svome umu pitanja koje vas je određena osoba pitala. Također, neka vam cijelo vrijeme u glavi bude misao što ta osoba treba najviše znati u pogledu svoga spiritualnog razvoja i evolucije.
Iznenadit ćete se kada vam u tom trenutku započnu pristizati sve moguće poruke. No, ne dajte se zbuniti. Ako ste istinski otvoreni, postat ćete kanal za primanje svih dolazećih informacija.
Ako se u trenutku fokusiranja na crno ogledalo pojavi mala obojena svjetlost, slijedite je. Ona će vas voditi do vrata kroz koja ćete iskusiti vizualne impresije akaša zapisa. I ono što je vrlo važno, ključ je u tome da s vremenom povećavate sposobnost ostati u cijelosti svjesnim i prisutnim dok ulazite u neposredna iskustva.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)