Kako i kada upotrijebiti ove 4 afirmacije za privlačenje ljubavi

horoscope guru


Kada je riječ o ljubavi, potrebno je imati odnos i da ostvarite kvalitetnu vezu. Ove četiri afirmacije će vam pomoći da prizovete svoju srodnu dušu.
Čak i ako osjećate da ste sami, možda ste spremni za srodnu dušu ili za trajnu, zdravu vezu. Uspostavljanje zdrave ljubavne veze potpuno je moguće pomoću Zakona privlačenja, ali postoje neke stvari koje morate uzeti u obzir. Manifestacija Zakona privlačenja djeluje kroz uobičajene pozitivne misli, postupke i osjećanja.
Zapamtite, manifestiranje je duhovni izraz. Manifestacija nečega znači da je vašem umu nešto jasno ili evidentno (možete to vidjeti i vjerujete u to), a vi to živo iskustvo privlačite u stvarnost svojom stvarnošću. Životnu energiju određuju te misli, postupci i osjećanja, koja redovito doživljavate. Da bi ove afirmacije pojačale vašu manifestaciju, morate ih koristiti svakodnevno. Vođenje dnevnika i meditacija odlični su načini da se ponavljano koristite afirmacije, da vježbate svoje zdrave, sretne misli i pripremite svoj um i duh da primi želje vašeg srca.

4 lijepe afirmacije za privlačenje zdrave ljubavi i romanse u život:

1. Dajem svoje srce, spremno da primi srce drugog.
2. Voljena sam više nego što sam ikada mislila da je moguće.
3. Otvorena sam za primanje velike ljubavi.
4. Pravim prostor za nevjerojatnog partnera u svom životu.

Izvor: Sensa

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)